MacBook Air 13'' 1.6 GHz i5 128GB Space Gray 13.3 inch ()
 • Uitverkocht

  AppleMacBook Air 13'' 1.6 GHz i5 128GB Space Gray 13.3 inch ()

  1079.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  MacBook Air 13'' 1.6 GHz i5 128GB Space Gray 13.3 inch ()

  Deze nieuwe MacBook Air is dunner en lichter, heeft een schitterend Retina-display met True Tone-technologie, Touch ID, het allernieuwste toetsenbord en een Force Touch-trackpad. De iconische wigvorm is gemaakt van 100% gerecycled aluminium, waardoor dit de groenste Mac ooit is. En de batterij gaat de hele dag mee, dus deze perfect handzame MacBook Air is de ideale notebook voor al je dagelijkse bezigheden.

  Retina-display.
  Het display heeft een resolutie van 2560 x 1600 met meer dan vier miljoen pixels, waardoor afbeeldingen er realistischer uit zien, en je meer details ziet en tekst is haarscherp. True Tone-technologie stemt automatisch de witbalans af op het omgevingslicht. Zo zien webpagina’s en e-mails er even natuurlijk uit als op een gedrukte pagina. En met 48% meer kleuren dan de vorige generatie komt het beeld helemaal tot leven. Het displayglas loopt nu helemaal door tot de rand van de behuizing, waardoor de omlijsting 50% smaller is dan voorheen. Daardoor kun je goed focussen op wat er op het scherm staat. En er vervolgens volledig in opgaan.

  Touch ID
  Je vingerafdruk is je wachtwoord

  Apple T2 Security-chip
  MacBook Air is voorzien van de Apple T2 Security-chip. Dat is de tweede generatie van een speciaal door Apple ontworpen Mac-siliciumchip die MacBook Air nog veiliger maakt. Dus als je via Touch ID je Mac ontgrendelt of een beveiligd bestand opent, zijn je eigen gegevens altijd goed afgeschermd. Alles wat je op de SSD bewaart, wordt direct automatisch versleuteld. En dankzij de T2 Security-chip klinkt je MacBook Air nog vertrouwder: ‘Hé Siri’ staat nu altijd voor je klaar om apps te openen, bestanden te zoeken, muziek af te spelen of je vragen te beantwoorden.

  Toetsenbord.
  Het is voorzien van een vlindermechanisme. De toetsen zijn vier keer zo stabiel als bij een traditioneel schaarmechanisme, waardoor typen een stuk prettiger is. En dankzij de omgevingslichtsensor en de toetsen met individuele led-achtergrondverlichting kun je ook bij weinig licht gewoon doortypen.

  Force Touch-trackpad
  Met subtiele verschillen in de hoeveelheid druk die je uitoefent kun je op het Force Touch-trackpad aangeven wat er moet gebeuren. De besturing is uiterst precies en je krijgt altijd dezelfde reactie, ongeacht waar je klikt. Bovendien is het trackpad groot genoeg voor Multi-Touch-bewegingen als knijpen en scrollen.

  Prestaties.
  De nieuwe MacBook Air weegt slechts 1,25 kg, en is daarbij supersnel. Dankzij de Intel Core i5-processor van de achtste generatie kosten alledaagse dingen, zoals je mail lezen, internetten, een Keynote-presentatie maken of in iMovie een film monteren, minder tijd. Met tot 16 GB geheugen werkt alles even snel, ook als je veel apps tegelijk geopend hebt. En met een SSD tot 1 TB staan apps in no time op het scherm en heb je bovendien meer dan genoeg ruimte voor al je documenten, foto’s en video’s.

  Batterijduur
  De batterij gaat tot 12 uur mee, dus je MacBook Air staat de hele dag voor je klaar. Je e-mail ophalen, internetten, online winkelen, stukken schrijven, video’s bekijken of spreadsheets invullen, het kan allemaal zonder een stopcontact te hoeven opzoeken.

  Thunderbolt 3 Eén voor allen, alles-in-één
  Thunderbolt 3 is een geavanceerde universele poort die een hoge bandbreedte combineert met de veelzijdigheid van USB-C. En MacBook Air heeft er twee. Je kunt ze gebruiken voor gegevensoverdracht, opladen en video-uitvoer, en ze hebben een doorvoersnelheid van tot wel 40 Gb/s. Dat is twee keer zo snel als Thunderbolt 2. Je devices sluit je eenvoudig aan met een kabel of adapter. En de Thunderbolt 3-​connector is symmetrisch: je plugt ’m dus altijd in één keer goed in.

  Speakers en camera.
  De stereospeakers leveren 100% meer bas en 25% meer volume dan die in de vorige MacBook Air. Ook is het stereogeluid breder, wat je meteen hoort als je muziek luistert of een film kijkt. Dankzij de FaceTime-camera zien je vrienden en familie je in hoge definitie. En de drie microfoons vangen je stem nauwkeuriger op, zodat je luid en duidelijk overkomt als je via FaceTime belt, iets dicteert of Siri gebruikt.

  Mac + iPhone
  Je Mac werkt met je iPhone samen zoals geen enkele andere computer dat kan. Sms’jes verzenden en ontvangen kan gewoon op je Mac. Alle berichten die op je iPhone binnenkomen, verschijnen ook op je Mac. Je gesprekken zijn dus altijd up-to-date.
  Je kunt op je Mac aan een bestand, e-mail, berichtje, notitie of iets anders beginnen en dat afmaken op je iPhone. Of andersom.
   

  Krachtige ingebouwde apps
  Op elke Mac staan krachtige apps waarmee je productief en creatief aan de slag kunt. Handig voor je werk. Of ter ontspanning.

  Specificaties
  - Besturingssysteem: MacOS
  - Afmetingen (hxbxd): 1,56x30,41x21,24 cm
  - Gewicht: 1,25 kg
  - Materiaal: 100% gerecycled aluminium
  - Aanbevolen voor gebruik : Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg, Studie, Zakelijk gebruik
  lees meer

  Specificaties

  SSD-schijfBluetoothWifiUSB-aansluiting