overzicht
MLine traagschuimmatras Slow Motion 6, 80x210

  M LineMLine traagschuimmatras Slow Motion 6

  1249.-
  80x210
  met 4 weken in huis, bezorging op afspraakverzending door Beter Bed

  MLine traagschuimmatras Slow Motion 6

  Een flexibele ondersteuning, de best mogelijke ventilatie en een goede bewegingsvrijheid; het is niet voor niets dat dit Slowmotion 6 matras in de ligmaat 80x210 tot de premiumselectie van M Line behoort. Een combinatie van traagschuim en pocketvering.

  Ligcomfort MLine Slowmotion 6
  Wij snappen heel goed dat jij wilt weten wat je van dit MLine Slowmotion 6 matras kunt verwachten. De Slow Motion 6 een uniek matras in de HYBRID Premium Series van M Line. Het matras bevat 7 zones, dit zorgt voor een goede mobiliteit 

  De dikte van dit matras is 26 cm.

  Het matras heeft een bovenlaag van 6 centimeter dikke geprofileerd visco-elastisch schuim SG80. De tussenlaag van dit matras bestaat uit 4 cm HR-schuim SG43 en 9 cm 7 zones pocketvering. De onderlaag is een 6 cm HR-schuimlaag SG37. 

  De hardheid van dit matras is: stevig
  Het matras is geschikt voor personen tot max 140 kg.

  Ventilatie

  Dit M Line matras kent een extra goede ventilatie dankzij een comfortlaag in de tijk (matrashoes).

  Voordelen van het MLine Slomotion 6 matras

  We hebben alle voordelen van dit matras voor je op een rijtje gezet. Zo weet jij precies wat jij van dit matras kunt verwachten.
  - Dynamische ondersteuning door stevigheid en elasticiteit
  - Uitstekende ventilatie en goede vochtregulatie
  - Lange levensduur
  - Antiallergisch en antihuissofmijt
  - Ook geschikt voor verstelbare bodems
  - Geschikt voor personen die het snel warm hebben
  - Europees fabricaat en voorzien van Öko-Tex keurmerk 
  - Aanbevolen door topsporters en fysiotherapeuten
  - 10 jaar garantie

  Probeer het uit
  MLine biedt voor MLine matrassen een ‘100 dagen omruilgarantie’. Als het matras niet aan je verwachtingen voldoet heb je de mogelijkheid om binnen 100 dagen om te ruilen tegen een ander type Mline matras. Zie voor de actuele voorwaarden de MLine website.

  De levering
  De bezorgers van Beter Bed brengen het MLine Slowmotion 6 matras naar de kamer waar jij deze graag wilt hebben. Tip: meet voor aankoop wel even goed of elk onderdeel ook door je trapgat of gang past.

  Onderhoud
  Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van jouw nieuwe matras. Het is belangrijk om je matras daarom goed te onderhouden. Ons advies De MLine Slowmotion matrassen zijn zo opgebouwd dat ze eenzijdig beslaapbaar zijn. Hierdoor hoef je de matrassen niet te keren. Wel adviseren wij het matras eenmaal in de twee maanden te draaien van het hoofdeinde naar het voeteneinden. Dit kan eenvoudig met de handgrepen aan de zijkant. Om het matras extra te beschermen is het raadzaam om een matrasbeschermer onder je hoeslaken te doen. Deze kun je gemakkelijk wassen en zo houd je je bed fris! Daarnaast zijn de hoezen van de Slowmotion matrassen wasbaar op 60 graden.

  MLine

  M Line helpt je om het maximale uit je nachtrust te halen. Door de voortreffelijke drukverlagende eigenschappen slaapt je dieper op een slaapsysteem van M Line. Bovendien kun je gemakkelijk draaien door de uitstekende ondersteuning en ontwaak je fris dankzij de goede ventilatie. Ideaal om energiek voor de dag te komen!
  lees meer

  Specificaties

  Zo kun je het combineren

  toegevoegd aan winkelmand