M line synthetisch neksteunkussen Wave pillow I, 10

  M linesynthetisch neksteunkussen Wave pillow I

  109.-
  10
  met 2 weken in huis, bezorging op afspraakverzending door Beter Bed

  M line synthetisch neksteunkussen Wave pillow I

  Met dit neksteunkussen Wave pillow I van het merk M line is de perfecte oplossing voor nek en rugklachten bij een rugslaper. Je komt helemaal tot rust op dit ergonomisch gevormde kussen. De verhoging in de nek geeft goede ondersteuning en speciale schokdempers zorgen voor een comfortabel veerkrachtig vermogen. Met dit zachte en veerkrachtige kussen is het elke avond weer een feest om te gaan slapen. Dankzij uiterst goede ventilatie word je 's morgens heerlijk fris wakker.

  Meer over dit kussen
  Het kussen is gevuld met drukverlagend visco-elastisch schuim, ook wel traagschuim. Traagschuim wordt zachter onder de invloed van warmte en vormt zich perfect naar de contouren van je lichaam. Het kussen beschikt overeen dikker gedeelte voor de nek, hierdoor biedt dit kussen extra stabiele ondersteuning tijdens het slapen. Daarnaast zorgen extra ventilatiegaten voor een contant zacht en droog kussen. DeM line Wave Pillow is het meest geschikte hoofdkussen als je bij voorkeur op je rug ligt.De vorm van de Wave Pillow zorgt ervoor dat je nek de perfecte positie aanneemt tijdens je slaap.

  De voordelen op een rijtje
  • Perfecte nekpositie
  • Extra stabiele ondersteuning tijdens het slapen
  • Ventilatiegaten voor een zacht en droog kussen

  Hoe houd je je kussen langer mooi?
  De tijk is afritsbaar en was je eenvoudig op een maximale temperatuur van 60°C. Niet geschikt voor de droogtrommel. We raden je aan om het kussen regelmatig te laten luchten en dagelijks op te schudden.

  Levering & garantie
  Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe hoofdkussen. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’.

  • Ergonomisch, ventilerende tijk
  lees meer

  Specificaties

  MerkM line
  Lengte (cm)60
  Breedte (cm)40
  Dikte hoofdkussen (cm)10
  Type slaperBuik/rug/zij
  Stevigheid kussenBeetje stevig
  Better Cotton Initiative
  bekijk alle specificaties
  Wasvoorschrift

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.