M line synthetisch hoofdkussen Energy pillow II, 60
 • -25%

  M linesynthetisch hoofdkussen Energy pillow II

  74.2599.-je bespaart 24.75
  60
  met 2-3 dagen in huis, bezorging op afspraakverzending door Beter Bed

  M line synthetisch hoofdkussen Energy pillow II

  Ben je op op zoek naar een stevig kussen dat je ook nog eens aan kunt passen aan je persoonlijke voorkeur? Dan is dit M line Energy Pillow II perfect voor jou! Met dit kussen neem je gegarandeerd een correcte houding aan tijdens het slapen. Hierdoor ervaar je een heerlijke nachtrust en word je iedere dag uitgerust wakker.

  Eenvoudig aanpasbare vorm
  Het zijn de vorm en de hoogte van een hoofdkussen die de spanning van je rug- en nekwervels tijdens het slapen bepalen. Dankzij de aanpasbare vorm en de hoogte van de Energy Pillow II vorm je dit kussen eenvoudig precies zoals jij dat prettig vindt. De Air-Based maak je eenvoudig open door middel van een rits zodat jij de vulling eenvoudig afstemt op jouw wensen. Heeft het kussen de voor jou juiste hoogte? Dan ervaar jij ook een optimale drukverdeling

  Uitstekende ventilatie
  Het kussen is gevuld met bijzondere vlokken gemaakt van visco-elastisch materiaal. Deze visco-elastische vlokken worden gecombineerd met comforel. Het resultaat is een unieke combinatie dat onder andere zorgt voor aanzienlijke ventilatie. Daarnaast zorgt de aanwezigheid van comforel ervoor dat de vlokken niet aan elkaar plakken.

  Twee varianten
  Er zijn twee varianten beschikbaar van de M line Energy Pillow, namelijk de Energy Pillow I en de Energy Pillow II. Het verschil tussen de twee kussens is het type vulling dat is gebruikt. Beide M line Energy Pillows zijn wat de vorm betreft eenvoudig aan te passen. Alleen heeft de Energy Pillow II een meer stevige vulling in verhouding met de andere kussen. Wanneer je liever op een zacht kussen slaapt, dan is de Energy Pillow I de betere optie voor jou.

  Beide Energy Pillows zijn verkrijgbaar in verschillende maten: 40 x 60 centimeter en 50 x 60 centimeter.

  • Aan te passen naar wens zoals je bij een traditioneel kussen gewend bent, maar dan met de ondersteuning van ergonomisch kussen.
  lees meer

  Specificaties

  MerkM line
  Lengte (cm)60
  Breedte (cm)50
  Dikte hoofdkussen (cm)13
  Type slaperBuik/rug/zij
  Stevigheid kussenBeetje stevig
  Better Cotton Initiative
  bekijk alle specificaties
  Wasvoorschrift

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.