Luxform 12V tuinspot Esperance, Zwart

  Luxform 12V tuinspot Esperance

  27.99
  nog 5 op voorraad

  Luxform 12V tuinspot Esperance

  Deze 12V led tuinspot van het merk Luxform is een lamp dat geschikt is voor 12V buitenverlichting. Het is een functionele spotlight die perfect is voor het uitlichten van bomen, struiken of objecten vanaf de grond of vanaf boven. Doordat je het armatuur kunt kantelen, kun je zelf bepalen hoe je de spot richt. De spotlight betreft één lamp en is dus geen complete set. Om deze lamp aan te sluiten heb minstens een transformator en een hoofdkabel nodig.

  Wat heb je nodig voor 12V verlichting
  Als je 12V tuinverlichting wilt aanleggen in jouw tuin is het belangrijk om de volgende onderdelen in huis te hebben:
  1. Kies de lamp(en) die je graag wilt gebruiken in jouw tuin.
  2. Kies een juiste transformator (niet meegeleverd). Dit doe je eenvoudig door alle wattages van de lampen bij elkaar op te tellen. Zorg er voor dat de optelsom niet het wattage van de transformator overtreft. Kies een transformator van 20W, 60W of 105W.
  3. Kies de bekabeling (niet meegeleverd). Je start altijd met de 15 meter hoofdkabel. Wanneer deze kabel niet lang genoeg is, kun je deze kabel verlengen met de 10 meter lange verlengkabel.
  4. Zorg er voor dat je per lamp die je wilt aansluiten een Easy-Twist connector hebt. Deze wordt meegeleverd met deze spotlight Esperance.

  Hoe sluit je de lampen aan?
  Wanneer je de transformator hebt geplaatst bij een 230V stroompunt, kun je vanuit daar verder met de hoofdkabel. Dit is een dunne kabel die je eenvoudig in de tuin verwerkt. Vervolgens kun je door middel van het eenvoudige Easy-Twist aansluitsysteem de lampen op ieder gewenst punt aan de hoofdkabel bevestigen. Door middel van de bijgeleverde grondpen is de lamp gemakkelijk in de grond te plaatsen. Door de beugel kun je de lamp ook op bijvoorbeeld een gevel of schutting plaatsen, zodat het licht van bovenaf schijnt.

  12V verlichting: handig en eenvoudig
  12V verlichting is duurzaam, functioneel en handig. Voor het aanleggen van deze verlichting heb je alleen een stopcontact nodig. De kabels van deze verlichting kun je in tegenstelling tot 230V verlichting, zelf aansluiten, boven de grond laten liggen en netjes wegwerken. Handig, want zo heb je geen installateur nodig. Daarnaast is de 12V verlichting van Luxform gemakkelijk uit te breiden.

  Afmetingen
  - Lengte: 7 cm
  - Breedte: 6 cm
  - Hoogte (excl. steker): 12 cm
  - Hoogte (incl. steker): 25,2 cm

  Garantie: 2 jaar
  lees meer

  Specificaties

  Incl. lichtbron
  Aantal lichtpunten1
  Soort lichtbronLedlamp
  Vervangbare lichtbron
  Kleur lampjesWarm wit
  FittingGU5.3
  Stroomvoorziening12 V
  bekijk alle specificaties

  Inhoud verpakking

  1x Easy-Twist connector
  1x Grondsteker
  Energieklasse

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.