overzicht
Luvion Essential Plus babyfoon set, Wit/blauw
 • Uitverkocht

  LuvionEssential Plus babyfoon set

  179.-
  3 reviews
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle babykamer

  Luvion Essential Plus babyfoon set

  De Luvion Essential Plus Babyfoon is voorzien van een camera die zowel op en neer als heen en weer kan bewegen. Daarnaast heeft de camera ook een zoomfunctie waardoor je kindje altijd perfect in beeld is, ook in de nacht. Dit dankzij een nachtzicht functie van 5 meter. De verbeterde VOX functie zorgt ervoor dat de babyfoon aanspringt bij geluid. Zo profiteer je van een extra lange levensduur van de batterij. De babyfoon heeft een bereik van 300 meter en geeft een melding wanneer de verbinding hapert door de batterij of de afstand. Met de terugspreekfunctie en de slaapliedjes kun je je kindje vanaf een afstandje in slaap laten vallen. De Luvion Essential Plus kan worden uitgebreid met extra camera’s om meerdere kinderen tegelijkertijd in de gaten te houden.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  2(3 reviews)
  Meest recent

  Zeer ontevreden

  Zeer ontevreden over dit product! Moeten 8 keer op een avond naar boven lopen omdat de camera weer eens uitvalt! Dit terwijl de kamer van onze zoon boven de woonkamer is! En dan hebben we nog wel de Luvion Plus.

  1 persoon vond dit nuttig

  Doet zijn werk

  Prima babyfoon. Veel functies en doet zijn werk. Door de nieuwe afstelling van de voxfunctie merkte ik ook dat het scherm niet altijd aan ting als mijn dochter geluid maakte. Het gaat meestal om wat vertraging, maar 1 keer gehad dat de monitor vast zat. Maar even aan en uit zetten is dan voldoende. Vooral de draaiende camera vind ik fijn. Het verbinden van de camera met de babyfoon is super handig, wij hebben wat afgesleept met de camera (eigen kamer of bij ons wisselde af).

  1 persoon vond dit nuttig

  Niet best

  Het bereik voldoet bij lange na niet aan de specificaties. Eén verdieping lager, recht onder de slaapkamer, al vaak last van een wegvallende verbinding. De monitor reageert niet altijd op geluid, zelfs niet als de gevoeligheid op maximaal staat ingesteld. Onbetrouwbaar dus. Tot twee keer toe liep de monitor vast. Er blijkt geen mogelijkheid te zijn deze te resetten (zo leerde navraag bij Luvion) en aangezien de accu ingebouwd zit is dus de enige optie om de accu leeg te laten lopen en daarna de monitor te herstarten. Uiteindelijk besloten te retourneren.

  1 persoon vond dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand