• -50%
 • dagdeal

  Lucovitaal Littekengel - 19 gr

  10.24je bespaart 10.25
  20.49adviesprijs
  Beauty Dagdeal!

  Beauty Dagdeal!

  Profiteer alleen vandaag van kortingen tot 60% op geselecteerde beauty, verzorging en meer. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. De prijzen zijn geldig op 5 december 2022.

  Lucovitaal Littekengel - 19 gr

  Anti Littekengel van Lucovitaal® is speciaal samengesteld om zowel nieuwe als reeds bestaande littekens te verminderen. Het is een makkelijk smeerbare, transparante siliconengel die Polysiloxanen bevat. Anti Littekengel wordt toegepast om littekens te vervagen of de vorming van littekenweefsel te verminderen. De gel is gemakkelijk op het litteken aan te brengen, plakt niet en droogt snel. De gel vermindert littekenvorming en vervaagt hypertrofische en keloïden littekenvorming bijvoorbeeld bij brandwonden, acne, operaties, verwondingen en huidinfecties. Ook verdikte littekens kunnen met de gel worden behandeld. Door het gebruik van Anti Littekengel van Lucovitaal® worden littekens vlakker, zachter, meer elastisch en minder zichtbaar. Daarnaast vermindert de Anti Littekengel roodheid, verkleuring en verdikking van de huid, jeuk en verlicht de gel pijn van littekens.

  Voor wie is Anti Litteken bedoeld?
  Iedereen met een litteken kan Anti Litteken gebruiken. Anti Litteken is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

  Wanneer start ik met Anti Litteken?
  Het advies is om met siliconengel te starten vanaf het moment dat de wond gesloten is (en hechtingen eruit zijn), met name wanneer er risico is op verdikte (hypertrofische of keloïd) littekens. Littekens ontstaan na beschadiging van de diepere huidlaag. Het duurt vaak 6 maanden voordat een litteken “gerijpt” is.

  Gebruiksaanwijzing:
  Allereerst dient het te behandelen gebied gereinigd te worden met water. Daarna kan de gel aangebracht worden op een schone droge huid. Let erop dat je de gel zeer dun aanbrengt. Masseer de gel met draaiende bewegingen 2 maal daags zachtjes in op het litteken en de omringende huid. Laat de gel even drogen (4 à 5 minuten). Eventueel overtollige gel met een doekje of tissue verwijderen. Als de gel is opgedroogd, kan desgewenst cosmetica worden aangebracht.

  Hoe lang dien ik Anti Litteken te gebruiken?
  Anti Littekengel kan direct nadat de wond gesloten en geheeld is gebruikt worden. Hoe recenter en nieuwer het litteken is (niet ouder dan 2 jaar), hoe gemakkelijker het is om het te vervagen. De kans dat het litteken duidelijk vermindert is groter als er zo snel mogelijk gestart wordt met de behandeling. Bestaande (oudere) littekens hebben een langere termijn nodig voor verbetering. De behandelingsduur is afhankelijk van het litteken. Het best mogelijke resultaat bereikt u door de gel bij nieuwe littekens voor minimaal 2 maanden en bij bestaande littekens voor minimaal 3-6 maanden te gebruiken. De behandeling kan worden aangehouden totdat het litteken geen klachten meer geeft.
  lees meer

  Specificaties

  Hygiëne voorschriftLet op: om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  MerkLucovitaal
  EAN8713713022857
  artikelnummer16992158

  Inhoud verpakking

  Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Dimethicone.

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.