overzicht
Luca Lighting verlichtingssnoer Connect 24 (84 leds)
 • Sale
 • -40%

  Luca Lightingverlichtingssnoer Connect 24 (84 leds)

  49.9529.71je bespaart 20.24
  vandaag besteld, morgen in huis

  Luca Lighting verlichtingssnoer Connect 24 (84 leds)

  Dit verlichtingssnoer Connect 24 van het merk Luca Lighting zorgt voor een goede sfeer in en rondom het huis tijdens de kerstdagen. Dit zwarte snoer heeft 84 warmwitte led lampjes en is 10 meter lang. Overdag zijn de zwarte kabels nauwelijks te zien, maar in de avond valt de sprookjesachtige verlichting extra op. Hang dit snoer in een kerstboom, langs de dakrand of aan de schutting voor een leuk aanzicht.

  Koppelbaar systeem
  Dit koppelbare snoer is een extra accessoire om te koppelen aan bijvoorbeeld een ander koppelbaar verlichtingssysteem. Dit betekent dat je voor dit snoer nog wel een transformator nodig hebt (startkabel met adapter). Heb je dit nog niet in huis, vergeet het niet te bestellen, anders kan dit verlichtingssnoer niet aangesloten worden.

  Om dit snoer aan te sluiten is het dus belangrijk dat je een transformator hebt van de Connect 24 serie. Plaats deze transformator en koppel het met het verlichtingssnoer. Sluit alles aan op een stopcontact en je verlichting werkt. Op deze manier kun je meerdere verlichtingssnoeren, verlichtingsnetten of accessoires koppelen, zodat je één passend systeem hebt.

  Afmetingen
  - Lengte: 180 cm
  - Afstand tussen de lampjes: 1 cm

  Specificaties
  - Aantal lampjes: 84 leds
  - Kleur lampjes: warm wit
  - Knipperende lampjes: nee
  - Kleur snoer: zwart
  - Aansluiting: stekker
  - Max. voltage: 220 V
  - Koppelbaar: ja
  - Geschikt voor buitengebruik

  Garantie: 3 jaar

  Let op
  Dit artikel is een extra accessoire die je aan een koppelbaar systeem kunt koppelen. Hier heb je de transformator Connect 24 (startkabel en adapter) voor nodig. Deze worden niet bij dit verlichtingssnoer meegeleverd. Zonder startkabel en adapter kan dit lichtsnoer niet aangesloten worden.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand