kerstverlichting
Luca Lighting kerstverlichting Snake Lights (240 leds)
 • Uitverkocht

  Luca Lightingkerstverlichting Snake Lights (240 leds)

  23.9517.95je bespaart 6.-
  Snake Lights
  240
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Luca Lighting kerstverlichting Snake Lights (240 leds)

  De Snake Wire kerstverlichting van Luca Lightning is mega gebruiksvriendelijk en geschikt voor de kerstboom, rondom een guirlande, rondom de schutting of als decoratie tussen de kerstballen op een schaal of in een pot. De 240 leds zitten vast aan een dun groen metaaldraad die vrijwel onzichtbaar is in de groene kerstboom. Een echte sfeermaker tijdens de mooie kerstdagen van het jaar.

  Eigenschappen Snake Lights
  Dit snoer heeft een lengte van 6 meter en is perfect voor het verlichten van een boom met een hoogte van 1,55 meter. Het belangrijkste kenmerk van de Snake Light zijn de gebundelde lampjes. Bij normale lichtsnoeren zitten de lampjes vaak om de 10 cm verdeeld over het snoer, maar bij de Snake Light zit er om de 2,5 cm een warm wit led lampje. Hierdoor heb je een dikke bundel feestelijke verlichting ter decoratie van je huis of tuin.

  Gemak
  Voor het verlichten van een kerstboom of conifeer is een Snake Lights ideaal. Door simpel met de Snake Lights om de kerstboom heen te lopen en het lichtsnoer over de dennengroen takken te plaatsen, verwerk je supersnel en gemakkelijk de 240 lampjes in de boom. De 240 led lampjes zijn zeer duurzaam en zuinig in energie gebruik.

  Afmetingen
  - Lengte: 600 cm
  - Lengte aansluitsnoer: 300 cm
  - Afstand tussen de lampjes: 2,5 cm
  - Diameter lampje: 0,5 cm

  Specificaties
  - Aantal lampjes: 240 LED's (warm wit)
  - Kleur snoer: groen
  - Aansluiting: stekker
  lees meer

  Specificaties