overzicht
Luca Lighting ijspegel kerstverlichting Connect 24 (98 leds), Zwart

  Luca Lightingijspegel kerstverlichting Connect 24 (98 leds)

  39.95
  IJspegel snoer (98 leds)
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Luca Lighting ijspegel kerstverlichting Connect 24 (98 leds)

  Deze ijspegel kerstverlichting Connect 24 van het merk Luca Lighting heeft alles voor een goede sfeer in en rondom het huis tijdens de kerstdagen. Hang dit ijspegel snoer langs de dakrand of schutting en creëer een speels effect.

  Kenmerken
  Dit ijspegel snoer met een lengte van twee meter is voorzien van 98 led lampjes. De pegels hebben ongelijke strengen en de langste strengen zijn 100 cm. Het enige wat je hoeft te doen is het snoer te spannen en de pegels vallen op hun plaats.
  Overdag zijn de zwarte kabels nauwelijks te zien, maar in de avond valt de sprookjesachtige verlichting extra op.

  Koppelbaar systeem
  Dit koppelbare snoer is een extra accessoire om te koppelen aan bijvoorbeeld een ander koppelbaar verlichtingssysteem. Dit betekent dat je voor dit snoer nog wel een transformator nodig hebt (startkabel met adapter). Heb je dit nog niet in huis, vergeet het niet te bestellen, anders kan dit verlichtingssnoer niet aangesloten worden.

  Om dit ijspegel snoer aan te sluiten is het dus belangrijk dat je een transformator hebt van de Connect 24 serie. Plaats deze transformator en koppel het met het verlichtingssnoer. Sluit alles aan op een stopcontact en je verlichting werkt. Op deze manier kun je meerdere verlichtingssnoeren, verlichtingsnetten of accessoires koppelen, zodat je één passend systeem hebt.

  Afmetingen
  - Lengte: 200 cm
  - Langste ijspegel: 100 cm

  Specificaties
  - Aantal lampjes: 98 leds
  - Kleur lampjes: warmwit
  - Knipperende lampjes: nee
  - Kleur snoer: zwart
  - Aansluiting: stekker
  - Max. voltage: 220 V
  - Koppelbaar: ja
  - Geschikt voor buitengebruik

  Garantie: 3 jaar

  Let op
  Dit artikel is een extra accessoire die je aan een koppelbaar systeem kunt koppelen. Hier heb je de transformator Connect 24 (startkabel en adapter) voor nodig. Deze worden niet bij dit verlichtingssnoer meegeleverd. Zonder startkabel en adapter kan dit lichtsnoer niet aangesloten worden.
  lees meer

  Specificaties