Love to Dream inbakerslaapzak 50/50 turquoise stage 2-maat M, Turquoise/wit
 • Uitverkocht

  Love to Dreaminbakerslaapzak 50/50 turquoise stage 2-maat M

  39.9531.96je bespaart 7.99
  • Grijs
  • Licht turquoise/wit
  • Turquoise/wit
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Love to Dream inbakerslaapzak 50/50 turquoise stage 2-maat M

  Inbakerslaapzak stage 2 maat M van Love to Dream. Deze slaapzak bevordert de natuurlijke slaaphouding voor baby's. Het model is eenvoudig te sluiten door middel van een two-way ritssluiting. Deze slaapzak heeft een uitstekende pasvorm met bewegingsruimte voor heupen en benen. Door middel van de ritsmouwtjes is de overgang naar een gewone slaapzak als vanzelf.

  Hoe werkt het?
  De natuurlijke slaaphouding voor baby’s is op hun rug met hun armpjes omhoog en deze houding wordt door de SwaddleUp™ inbakerslaapzak met gepatenteerde mouwtjes nagebootst; baby’s kunnen hun armpjes omhoog houden, bewegen, op hun vingertjes sabbelen en tevens voorkomt dit het eventueel omrollen van baby’s.
  Doordat de armpjes binnen in het slaapzakje zitten, kan de baby zichzelf niet meer wakker slaan, vindt daardoor sneller rust en slaapt vervolgens langer en dieper.

  Kenmerken:
  - Maat: Medium (6 - 8.5 kg, 67 cm)
  - D.m.v. ritsmouwtjes gemakkelijke overgang naar slaapzak
  - Stage 2 is de Love To Swaddle UP™ 50/50 waarbij je de mouwen los kunt ritsen om de baby langzaam te laten wennen aan een gewone slaapzak
  - Warmte regulerend
  - Wasbaar in de wasmachine en geschikt voor de droger - Gemaakt van speciaal ontworpen éénlaags stretchstof van 100 % katoen
  - Bekroond met meerdere awards
  lees meer

  Specificaties

  Wasvoorschrift