Lotte Wirwar: Mijn supergeheime dagboek - Alice Pantermüller

  Alice PantermüllerLotte Wirwar: Mijn supergeheime dagboek

  12.95
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Lotte Wirwar: Mijn supergeheime dagboek - Alice Pantermüller

  Pssst... zal ik je eens wat vertellen? Ik vond het eerst wat raar toen ik van oma een dagboek cadeau kreeg. Alsof ik geen beste vriendin heb! Maar toen merkte ik dat er toch dingen in mijn leven zijn die ik liever niet aan Chloë vertel. Soms heb ik ook van die ideeën waar ze me zeker om zou uitlachen... Zulke dingen schrijf ik nu dus op in mijn supergeheime dagboek! Jij hebt ook wel geheimen die niemand mag weten, toch? Nu kun je ze allemaal hier opschrijven. Ik zal aan niemand iets verklappen, dat zweer ik op mijn blokfluit! Met supergeheime deurhangers en kakelbonte invulbladzijden
  lees meer

  Specificaties