Lonneke van Engelen Lonneke en Raf: Het was maar één mailtje...

  22.99

  Lonneke en Raf: Het was maar één mailtje... - Lonneke van Engelen

  Het vervolg op ‘Alleen een beetje verliefd misschien...’! Lonneke verhuist met de kinderen naar Raf. De start van een lang en gelukkig leven samen, dacht ze... In werkelijkheid begint de ellende nu pas echt... Lieve Leanne, Dat mes in mijn rug deed zeer. Wat heb ik hier een verdriet van gehad. Toch voel ik alleen maar dankbaarheid. Door jouw verraad ben ik nu gelukkig. Dank dat je zo ver bent gegaan. Liefs Lonneke
  lees meer

  Specificaties

  AuteursLonneke van Engelen
  Soort artikelLiteratuur
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's496
  UitgeverUitgeverij MIJ
  Jaar van uitgifte2022
  ISBN9789083139036
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  toegevoegd aan winkelmandje!

  kies je maat