Logitech Streamcam Graphite webcam, Zwart
 • uitverkocht

  LogitechStreamcam Graphite webcam

  159.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Logitech Streamcam Graphite webcam

  LOGITECH STREAMCAM
  Full HD-camera met USB-C voor livestreamen en contentcreatie

  LAAT JE VAN JE BESTE KANT ZIEN

  Til je content naar een hoger plan of deel je passie met Logitech StreamCam. Met kristalheldere beeldkwaliteit, twee microfoons aan de voorkant, veelzijdige montagemogelijkheden en USB-C-verbinding, is dit de perfecte camera om naar je favoriete streamingplatforms uit te zenden—jij hoeft alleen maar jezelf te wezen!

  Compatibel met Windows® en Mac.

  EEN KRACHTIGE COMBINATIE
  Logitech StreamCam is nog krachtiger wanneer deze wordt gebruikt met Logitech Capture. Met Capture krijg je functies op StreamCam waarmee je de belichting, framing, stabilisatie en meer kunt automatiseren, zodat je je volledig kunt concentreren op het maken van de beste content.

  STREAM LEVENSECHT MET 60 FPS
  Ben je het zat dat het er allemaal een beetje saai uitziet? Nu kun je bruisende, levensechte video met vloeiende bewegingen en haarscherpe details opnemen en streamen in Full HD 1080p met 60 frames per seconde.

  SLIMME AUTOFOCUS EN BELICHTING
  Verlies niet langer je focus midden in streams en video's. Gezichtsherkenning via AI biedt precieze focus en belichting, waar je je ook bevindt. Automatische belichting is nauwkeurig afgestemd, zodat je er op je best uitziet in allerlei belichtingsomstandigheden.

  VERTICALE VIDEO IN FULL HD
  Schakel je StreamCam in om direct naar portretmodus te gaan. Geniet van Full HD in 9:16 formaat —perfect voor Instagram- en Facebook-verhalen.

  VEELZIJDIGE BEVESTIGINGSOPTIES
  Vind de perfecte stand voor elke stream of video met flexibele bevestigingsopties. Met de monitorbevestiging kun je kantelen en pannen, of je kunt het zelfs op een statief bevestigen. Ingebouwde elektronische beeldstabilisatie vermindert cameratrilling door stoten of bewegingen.

  MAAKT VERBINDING VIA USB-C
  StreamCam is de standaard voor snelle, betrouwbare verbindingen en maakt gebruik van USB Type-C om efficiënte video-overdrachtssnelheden te garanderen. Compatibel met Windows 10 en macOS 10.14 en hoger.

  SLIMME AUTOMATISCHE FRAMING
  StreamCam maakt gebruik van Logitech Capture om je automatisch volledig in beeld te houden in al je streams en video's.

  EERSTEKLAS AUDIOPRESTATIES

  Zorg ervoor dat je stem levensechter en helderder klinkt, of je nu zingt of een grappig verhaal vertelt, met twee microfoons aan de voorkant.

  ONDERSTEUNING VOOR OBS, XSPLIT EN STREAMLABS

  Logitech StreamCam is geoptimaliseerd voor OBS (Open Broadcaster Software), XSplit en Streamlabs zodat je moeiteloos kunt streamen naar Twitch, YouTube en andere platforms.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie