Logitech MX Master 3 muis voor Mac
 • uitverkocht

  Logitech MX Master 3 muis voor Mac

  84.99je bespaart 45.-
  129.99adviesprijs
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Logitech MX Master 3 muis voor Mac

  Haal meer uit je Mac en uit je iPad met MX Master 3 voor Mac. Deze muis is geoptimaliseerd voor macOS en compatibel met iPad. De MX Master 3 is afgewerkt in space grey en is onze snelste, nauwkeurigste en comfortabelste muis tot nu toe. Scrollen met MagSpeed is snel, nauwkeurig en stil. Dankzij de aanpasbare knoppen kun je je workflow versnellen op macOS en op iPadOS. En met een Darkfield 4000 dpi-sensor kun je vrijwel overal tracken, zelfs op glas. Je kunt zowel de geavanceerde functies van MX Master 3 voor Mac als je favoriete macOS-bewegingen gebruiken. En met Flow kun je op meerdere Mac-computers werken. Breng moeiteloos bestanden, afbeeldingen en mappen over in één vloeiende workflow.
  Vereist Logitech Options-software.
  Tracking-, scrol- en knopaanpassingsfuncties worden beheerd door iPadOS en zijn afhankelijk van de ondersteuning van de gebruikte toepassing.
  Glas van minimaal 4 mm dik.

  Geperfectioneerd voor Mac
  MX Master 3 voor Mac is geoptimaliseerd voor macOS, compatibel met iPad en afgewerkt in space grey. Zo past deze muis perfect in je Mac-ecosysteem.

  Supersnel scrollen met magspeed
  Profiteer van de ongelooflijke snelheid, precisie en stilte van het MagSpeed-scrolwiel. Het wiel is tot 90% sneller, 87% nauwkeuriger en ultrastil.
  Vergeleken met normale Logitech-muizen zonder elektromagnetisch scrolwiel.
  Vergeleken met de Logitech MX Master 2S-muis met Logitech Options en Smooth Scrolling ingeschakeld.

  Comfortabele vorm en intuïtieve bediening
  Werk comfortabel met een muis die is afgestemd op de vorm van je hand. Creëer, maak en werk intuïtief met een perfect geplaatst duimwiel en aanpasbare duimknoppen.

  Meerdere computers, een workflow
  Werk tegelijkertijd op meerdere Mac-computers. Profiteer van een vloeiendere workflow en breng moeiteloos tekst, afbeeldingen en bestanden over.

  Efficiënte bewegingen, de kracht van mx
  Houd de bewegingsknop ingedrukt en beweeg de muis om van bureaublad te wisselen, Mission Control te openen en Launchpad weer te geven.

  APP-specifieke aanpassingen
  Geef je workflow een boost met vooraf gedefinieerde macOS- en app-specifieke profielen en met talloze aanpassingsopties.

  Track overal
  De muis werkt op elk oppervlak, zelfs op glas (met een minimumdikte van 4 mm), dankzij de Darkfield 4000 dpi-sensor. Sneller en 5x preciezer dan de standaardmuis. Je gaat dus altijd pixelprecies te werk.
  lees meer

  Specificaties

  ConnectiviteitDraadloos
  Draadloos
  Geschikt voor gaming
  StroomvoorzieningBatterijen
  Type muisDraadloos
  Type sensor muisLaser
  KleurGrijs
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.