Logitech MX KEYS WIRELESS KEYBOARD draadloos toetsenbord, Grafiet
 • uitverkocht

  Logitech MX KEYS WIRELESS KEYBOARD draadloos toetsenbord

  99.-je bespaart 30.99
  129.99adviesprijs
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Logitech MX KEYS WIRELESS KEYBOARD draadloos toetsenbord

  Logitech toetsenbord MX Keys Wireless
  Logitech biedt je nu het toetsenbord voor het optimaliseren van je volgende project. Het draadloze MX-toetsenbord is ontworpen voor de creatieveling en ontwikkeld voor de programmeurs, met als gedachte: Als je het kunt bedenken dan kun je het onder de duim krijgen.

  VLOEIEND, NATUURLIJK, NAUWKEURIG EN PERFECT STROKE-TOETSEN
  Met de speciale Perfect-Stroke-toetsen ben je verzekerd van toetsaanslagen die vloeiend aanvoelen en nauwkeurig zijn. De toetsen zijn voorzien van een matte toplaag om ervoor te zorgen dat je vingers soepel over het keyboard glijden. Het bolvormige ontwerp van de toetsen zorgt voor optimale keyboardgevoel met bevredigende feedback, waar je de toets ook raakt.

  PAK COMFORT IN OPMERKELIJKE STABILITEIT
  De MX-Keys is zo ontworpen dat hij niet over je bureau glijdt, dit zorgt voor een solide gevoel bij het gebruik van het keyboard. Verder is de toets stabiliteit verbeterd en is het geluid gereduceerd. Elke toetsaanslag voelt soepel en accuraat en is muisstil.

  SLIMME VERLICHTING. SLIMMER GEMAAKT.
  Afstandssensors detecteren je handen en verlichten het toetsenbord op het moment dat je vingers dichterbij komen. Wanneer je je bureau verlaat, gaat de toets verlichting langzaam uit om stroom te besparen voor momenten van inspiratie.
  De intensiteit van de verlichting past zich automatisch aan de lichtomstandigheden aan, of kan handmatig worden ingesteld.

  MEERDERE COMPUTERS, EN MX KEYS
  MX Keys volgt je MX Master 3, of andere muizen met de Flow & Dash functie. Deze functie geeft je de mogelijkheid om op meerdere apparaten tegelijk te werken met een vloeiende workflow.

  OPLAADBAAR VIA USB-C
  MX Master 3 blijft maximaal 10 dagen opgeladen als het volledig is opgeladen en tot maximaal 5 maanden als de achtergrondverlichting is uitgeschakeld. Gebruik de USB-C-oplaadkabel om de stroom op te laden.
  lees meer

  Specificaties

  ConnectiviteitDraadloos
  Ergonomisch
  Geschikt voor gaming
  Incl. muis
  Numeriek keypad
  StroomvoorzieningBatterijen
  USB-aansluiting
  bekijk alle specificaties
  USB-aansluitingBluetoothGarantie

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.