Logitech MX Ergo ergonomische muis, Zwart

  LogitechMX Ergo ergonomische muis

  99.99
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Logitech MX Ergo ergonomische muis

  De meest geavanceerde trackball van Logitech voor trackball-liefhebbers en gebruikers die op zoek zijn naar alternatieven voor muizen en touchpads. Leidt tot 20% minder spierbelasting dan een gewone muis. MX ERGO heeft een uniek, aanpasbaar scharnier voor comfort dat op jou is afgestemd en biedt de nieuwste technologie voor tracken, scrollen en energiebeheer. Met Logitech FLOW werkt je probleemloos met meerdere computers tegelijk

  Aangepast comfort
  Eindelijk een trackball die volledig bij jou past. Met een uniek, aanpasbaar scharnier kunt je de beste hoek tussen 0° en 20° kiezen voor een natuurlijkere houding van je hand en meer comfort.

  Knop voor geavanceerde tracking- en precisiemodus
  Wijzig de snelheid en nauwkeurigheid van de cursor voor optimale controle met een druk op de knop.

  Precisiescrolwiel met kanteling
  Verhoog je productiviteit met eenvoudige toegang tot sneltoetsen. Het precisiescrolwiel biedt horizontaal scrollen en een handige middenklik.

  Probleemloos op meerdere computers werken
  Verbind en werk met twee devices tegelijkertijd en schakel eenvoudig tussen de twee. Ervaar betere bediening van meerdere computers met Logitech FLOW-technologie. Kopieer en plak tekst, afbeeldingen en bestanden tussen computers.

  Snel oplaadbare batterij met lange levensduur
  Batterij gaat tot 4 maanden mee na volledige oplading. Met één minuut opladen kun je de muis een volledige dag gebruiken.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie