Logitech MX Anywhere 3 Compact Performance muis, Roze

  LogitechMX Anywhere 3 Compact Performance muis

  89.99
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Logitech MX Anywhere 3 Compact Performance muis

  Wees alles overal meester met MX Anywhere 3: een compacte hoogpresterende muis die is ontworpen voor mobiel werken - van je thuiskantoor tot het café en de luchthaven. Het elektromagnetische MagSpeed-scrolwiel is sneller, stiller en nauwkeuriger. Het onopvallende ontwerp is gevormd naar de hand, met siliconen zijgrepen zodat het altijd zacht aanvoelt. MX Anywhere 3 is ontworpen om tegen het vallen en stoten van mobiel werken te beschermen en om overal te tracken, zelfs op glas. App-specifieke aanpasbare knoppen zorgen voor een snellere workflow voor je favoriete apps.

  Scrollen met magspeed
  Ervaar snelheid, precisie en stilte. Je scrolt moeiteloos door 1000 regels in een seconde en stopt op de pixel. Schakelt automatisch tussen de kliksgewijze en supersnelle modi.

  Overal comfortabel
  MX Anywhere 3 heeft een compact, onopvallend ontwerp dat is gevormd naar je hand, heeft uiterst zachte siliconen zijgrepen, en is gebouwd om te beschermen tegen het vallen en stoten van mobiel werken.

  Overal tracken, zelfs op glas
  Track op vrijwel elk oppervlak, ook op glas*. Je kunt dus naadloos werken aan je bureau, in een café of zelfs op de bank.
  *glas van minimaal 4 mm dik.

  Snel opladen met USB-C
  Gaat tot 70 dagen mee op een volledige lading. Krijg 3 uur gebruik na slechts 1 minuut opladen.** Inclusief USB-C naar USB-A-kabel.
  **Batterijlevensduur kan variëren afhankelijk van gebruik en omstandigheden.

  Meerdere apparaten en besturingssystemen
  Verbind tot drie apparaten en schakel ertussen met een druk op de knop. MX Anywhere 3 werkt met Windows, macOS, iPadOS, ChromeOS en Linux.

  Knopaanpassingen en vooraf gedefinieerde profielen
  Je werkt sneller met app-specifieke profielen in Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, Google Chrome, Safari, Microsoft Word, Microsoft Excel en Microsoft PowerPoint.***
  ***Vereist Logitech Options-software, beschikbaar via www.logitech.com/options.

  Bediening van meerdere computers
  Bediening van meerdere computers tussen Windows- en macOS-besturingssystemen. Zet moeiteloos tekst, afbeeldingen en bestanden over tussen computers door ze op de ene te kopiëren en op de andere te plakken.***

  Modern design, hoogwaardig materiaal
  MX Anywhere 3 ziet er beter uit en voelt comfortabeler dan ooit tevoren. Het elegante ontwerp is voorzien van een scrolwiel van bewerkt staal en siliconen zijgrepen met goede grip. Het wordt geleverd in de finishes Pale Gray, Graphite, en Rose.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie