Logitech Lift Ergo Rechtshandig draadloze muis

  Logitech Lift Ergo Rechtshandig draadloze muis

  79.99
  nog 2 op voorraad

  Logitech Lift Ergo Rechtshandig draadloze muis

  Laat de Logitech Lift Ergo jouw kantoordag ondersteunen met haar ergonomische verticale design
  Deze draadloze muis is speciaal gemaakt voor kleine tot middelgrote rechtshandigen. Maak verbinding met je laptop via de USB-receiver of via Bluetooth.

  Ergonomisch verticaal design
  Kantoordagen kunnen vermoeiend zijn voor je armen en polsen. Verbeter je ergonomie dankzij het verticale design met een unieke hoek van 57 graden. De muis tilt je pols op, waardoor je een gevoel van verlichting ervaart en minder snel last krijgt van je onderarm. Daarnaast zorgt de rubberen handgreep voor een comfortabele grip.

  Vier aanpasbare knoppen
  Wijs eenvoudig elk van de vier gemakkelijk te bereiken aanpasbare knoppen toe aan een handige snelkoppeling - programmeer ze om te veranderen als je tussen apps schakelt. Aan de onderkant van de muis bevindt zich een aan/uit-schakelaar en een opbergruimte voor de receiver. Zo houd je onderweg alles netjes bij elkaar!

  Maak verbinding op jouw manier
  Geniet van de vrijheid van draadloos. Je kunt deze muis op twee manieren verbinden met je apparaat: via de USB-receiver of via Bluetooth. Je kunt de muis tot wel 10 meter van je laptop gebruiken. Je kunt deze draadloze muis met maximaal 3 apparaten tegelijk verbinden waarbij je met één klik op de knop tussen apparaten wisselt.*
  *Vereist Logi Options+ software, beschikbaar voor Windows en macOS.

  Geschikt voor Windows en Mac
  De Logitech Lift Ergo is compatibel met meerdere besturingssystemen (Windows, MacOS, iPadOS, Chrome OS, Linux) en gemaakt voor comfort - met een batterijlevensduur van twee jaar met één AA batterij.
  lees meer

  Specificaties

  ConnectiviteitDraadloos
  Draadloos
  Geschikt voor gaming
  StroomvoorzieningBatterijen
  Type muisDraadloos
  Type sensor muisOptisch
  KleurGrafiet
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.