overzicht
Logitech K480 bluetooth multi-device toetsenbord, Zwart
 • Uitverkocht

  LogitechK480 bluetooth multi-device toetsenbord

  46.-
  4 reviews
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Randapparatuur

  Logitech K480 bluetooth multi-device toetsenbord

  Het Logitech K480 Bluetooth Multi-Device toetsenbord, kleur zwart, is een toetsenbord voor je computer, dat ook werkt met je tablet en smartphone. Met de Easy-Switch-regelaar kun je gemakkelijk schakelen tussen 3 verbonden, draadloze Bluetooth-apparaten en dankzij de geïntegreerde houder kun je je telefoon of tablet in de juiste hoek zetten zodat je kunt lezen terwijl je typt. Het Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 heeft een vertrouwde toetsenbordindeling met sneltoetsen voor Windows-, Mac- en Chrome-computers of een Android- of iOS-tablet of -smartphone.
   
  Kenmerken
  - Schakel tussen typen op 3 verbonden, draadloze Bluetooth-apparaten
  - Vertrouwde toetsenbordindeling voor Windows, Mac, Android en iOS
  - Houder houdt een mobiel apparaat vast zodat je kunt lezen terwijl je typt

  Systeemvereisten
  - Bluetooth-computers of mobiele apparaten die externe toetsenborden ondersteunen (HIDprofiel)
  - Pc Windows 7, Windows 8 of later
  - Mac Mac OS X of later
  - Chrome OS
  - Apple iPad of iPhone iOS 5 of later
  - Android-tablet of -smartphone: Android 3.2 of later
  - Internetverbinding (voor softwaredownload)
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4(4 reviews)
  Meest recent

  Niet voor onderweg

  Ik zocht voor mijn tablet een bluetooth keyboard dat gemakkelijk te koppelen was met mijn mobiele toestellen en eenvoudig mee te nemen. Op dat laatste punt scoort dit keyboard voor mij onvoldoende. Hij was aan de grote kant en ook zwaarder dan je zou verwachten. Er zit geen hoes bij of ander soort van bescherming en helemaal solide voelt hij ook niet aan. Daarbij is de toetsaanslag wat aan de luide kant. Niet hinderlijk als je alleen bent, maar wel als er mensen om je heen zijn. Positief is dat het wel fijn typt op dit apparaat. Een voor mij unieke feature is dat je twee toestellen, bv je tablet en smartphone, in het keyboard kunt plaatsen en switchen tussen die twee met de draaiknop aan de linkerkant. Dit werkt in de praktijk net zo goed als in het demofilmpje. Voor mensen die dit belangrijk vinden en het apparaat weinig meenemen, en hem dus vooral op een vaste plek bewaren, is dit vermoedelijk een bijna perfect apparaat. Aangezien ik hem vooral onderweg gebruik is deze het voor mij niet geworden maar koos ik uiteindelijk voor Microsoft Universal Mobile keyboard.

  1 persoon vond dit nuttig

  typ typ typ

  Ik verbind deze keyboard met mijn tablet en mijn telefoon. Ik kan wisselen met 1 draaiknop en dit zocht ik. Hij is erg handig vrienden vragen wat voor apart technologisch speeltje ik bij me heb maar als ik eenmaal uitleg wat het allemaal kan zijn ze verbaasd dat de prijs ook nog eens geschikt is!

  Heel handig toetsenbord!

  Prima werkend toetsenbord. Het schakelt vlot tussen 3 verschillende apparaten! In het begin is het even uitzoeken welke combinatie toetsen je moet intikken! Werkt verder prima.

  werkt heel fijn

  Werkt heel fijn bij Ipad en Samsung tablet. Voor de Samsung moet je wel een app installeren om het toetsenbord te gebruiken. Voor gebruik is het handig de on-line handleiding door te nemen.

  toegevoegd aan winkelmand