Logitech K400 Plus Smart TV draadloos toetsenbord, Zwart

  LogitechK400 Plus Smart TV draadloos toetsenbord

  46.99
  Zwart
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Logitech K400 Plus Smart TV draadloos toetsenbord

  Aah...eindelijk thuis. Makkelijke kleren aan, drankje erbij en series kijken maar! Geniet van de ultieme ontspannen bediening van je televisie of computer met tv-aansluiting met de Logitech Wireless Touch K400 Plus. Of je nu de hele avond kattenfilmpjes wilt kijken, online een nieuwe garderobe bij elkaar klikt of de Facebookpagina’s van je vrienden raadpleegt, jij hoeft jouw comfortabele nestje op de bank niet te verlaten.

  Het alles-in-een toetsenbord met touchpad elimineert het gedoe en de rommel van meerdere apparaten, terwijl een draadloos bereik van 10 meter* ervoor zorgt dat je avonturen op internet niet wordt onderbroken. Comfortabele, stille toetsen en een groot touchpad zorgen voor moeiteloze navigatie van jouw favoriete websites en programma’s. Zelfs de installatie is eenvoudig dankzij de kleine, plug & play Unifying-ontvanger. De batterijlevensduur van 18 maanden** betekent dat je misschien zelfs vergeet dat het toetsenbord batterijen nodig heeft.

  * Het draadloze bereik kan variëren, afhankelijk van bedrijfsomgeving en instelling van computer.
  ** Gebaseerd op maximaal twee uur typen per dag. Daadwerkelijke batterijlevensduur kan variëren, afhankelijk van gebruik, instellingen en omgevingsfactoren.

  Kenmerken
  - Ingebouwd touchpad
  - Draadloos bereik van 10 meter*
  - Vertrouwde, mediavriendelijke toetsenindeling
  - Plug & play set-up
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  USB-aansluitingGarantie