Logitech K380 bluetooth toetsenbord (Roze)

  Logitech K380 bluetooth toetsenbord (Roze)

  49.99
  nog 4 op voorraad

  Logitech K380 bluetooth toetsenbord (Roze)

  Neem dit lichtgewicht K380 Bluetooth-toetsenbord van Logitech overal in huis of onderweg mee naar je werk in bijvoorbeeld je favoriete café. Typ waar je maar wilt dankzij de draagbare, minimalistische lay-out. De K380 voor Mac gaat lang mee met de twee AAA alkaline-batterijen die vooraf zijn geïnstalleerd.

  Welk Apple-apparaat je ook hebt
  De K380 Multi-Device voor Mac is Bluetooth-compatibel en maakt verbinding met al jouw Apple-apparaten, zodat je naadloos kunt werken op macOS, iOS en iPadOS. Koppel tot drie apparaten tegelijk en schakel tussen het typen met één tik op een knop. Begin met het typen van een rapport op je iMac, schakel over en typ dan een bericht op je iPhone. De Apple-specifieke lay-out geeft je speciale mac-toetsen op F- en A-rijen, zodat je al je favoriete sneltoetsen kunt gebruiken. Geniet van het comfort en gemak van typen in desktopstijl op jouw MacBook, iPhone en iPad.

  Typen en snel schakelen
  Koppel maximaal drie apparaten tegelijkertijd en schakel tussen het typen door van apparaat naar apparaat met één druk op de knop. Begin bijvoorbeeld met het typen van een rapport op jouw iMac, schakel vervolgens over en typ een bericht op jouw iPhone. Zo eenvoudig.
  lees meer

  Specificaties

  ConnectiviteitDraadloos
  Ergonomisch
  Geschikt voor gaming
  Incl. muis
  Numeriek keypad
  StroomvoorzieningBatterijen
  USB-aansluiting
  bekijk alle specificaties
  USB-aansluitingBluetoothGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.