overzicht
Logitech K120 toetsenbord, Zwart

  LogitechK120 toetsenbord

  19.99
  3 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Logitech K120 toetsenbord

  Het Logitech K120 toetsenbord. Een betere type-ervaring op een duurzaam toetsenbord. Je kunt comfortabel en geruisloos typen dankzij de vlakke toetsen die nauwelijks geluid maken, en de standaardindeling met F-toetsen en een numeriek toetsenblok van normaal formaat. Dankzij het dunne profiel, het morsbestendige ontwerp*, de duurzame toetsen die tot 10 miljoen aanslagen meegaan en stevige, verstelbare pootjes, ziet dit stijlvolle toetsenbord er niet alleen goed uit en voelt het goed aan, maar is het ook uiterst duurzaam. Set-up is ook een fluitje van een cent. Na aansluiting op de USB-poort kun je meteen aan de slag. Vetgedrukte, helderwitte tekens maken de toetsen gemakkelijker leesbaar.

  Kenmerken
  - Comfortabel en stil typen
  - Stijlvol en toch robuust, morsbestendig ontwerp*
  - Plug & play USB-verbinding

  * Getest onder beperkte omstandigheden (maximaal 60 milliliter vloeistof gemorst). Dompel toetsenbord niet onder in vloeistof.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.3(3 reviews)

  kenmerken

  • Gebruiksgemak
   4
  • Kwaliteit
   4
  • Verwachting
   4
  • Vormgeving
   3.5
  Meest recent

  Goedkoop en goed

  Uitstekend toetsenbord met fijne aanslag, met snoer is geen probleem omdat een draadloos toetsenbord wel eens hapert.

  goed toetsenbord

  jammer dat de prijs ineens zomaar verhoogd is geworden Jammer dat de pootjes niet zo sterk meer zijn als vroeger en dat de letters eerder er af slijten

  1 persoon vond dit nuttig

  Kracht door eenvoud

  Had een klein bluetooth keyboard van Logitech maar mistte zo erg de normale toetsen layout, dat ik naar een oude vertrouwde knoppenplank gezocht heb. Dit toetsenbord ademt kwaliteit uit. Het typt prettig. Is overzichtelijk. Alle toetsen zitten op de plaats waar je ze verwacht. De overzichtelijkheid is een verademing. Blindelings kun je hier de toetsen -die een hele fijne aanslag hebben- bedienen. Niet voor niks is dit toetsenbord door veel fabrikanten geimitieerd. Werk hier dagelijks mee en voor mij is er geen betere. Alles wat je nodig hebt is op dit keyboard aanwezig. De bouwkwaliteit is solide. Zal hier jaren plezier van hebben. Wehkamp complimenten voor de snelle bezorging!

  toegevoegd aan winkelmand