Logitech K120 toetsenbord

  Logitech K120 toetsenbord

  16.99

  Logitech K120 toetsenbord

  Soepel typen
  Dankzij de vlakke, fluisterstille toetsen en standaardindeling met F-toetsen van normaal formaat en een numeriek toetsenblok zullen jouw handen je dankbaar zijn.

  Robuuste en fraaie looks
  Het dunne toetsenbord is niet alleen gestroomlijnd, het heeft ook een morsbestending ontwerp, stabiele uitklapbare pootjes en duurzame toetsen.

  Gemak dient de mens
  Aan te sluiten op een USB-poort van jouw desktop, laptop of notebook en aan de slag.
  Met vlakke toetsen, een standaardindeling en een strak doch robuust ontwerp, biedt dit duurzame toetsenbord je een voortdurende, prettige type ervaring.

  Comfortabel en stil typen
  Je kunt comfortabel en geruisloos typen dankzij de vlakke toetsen die nauwelijks geluid maken en de standaardindeling met F-toetsen van normaal formaat en een numeriek toetsenblok.

  Morsbestendig ontwerp
  Je hoeft zich geen zorgen te maken dat een ongelukje het einde van jouw investering betekent, omdat de vloeistof gewoon weer uit het toetsenbord loopt.

  Dun profiel
  Het toetsenbord heeft een dun profiel en geeft je bureau een stijlvol tintje, terwijl jouw handen een comfortabelere, neutrale positie aannemen.

  Duurzame toetsen
  De toetsen kunnen tot wel 10 miljoen toetsaanslagen mee**, dus je kunt blijven typen wanneer vele andere toetsenborden al de geest hebben gegeven.

  Geronde spatiebalk
  Hiermee blijven jouw handen in een neutrale positie, zodat je comfortabeler kunt typen.

  Stabiele, uitklapbare pootjes.
  Je kunt de pootjes uitklappen om de hoek van het toetsenbord met 8 graden te vergroten om zo tegemoet te komen aan jouw ergonomische behoeften.

  Plug-and-play USB-verbinding
  Set-up is eenvoudig. Je sluit het toetsenbord gewoon aan op de USB-poort van jouw desktop, laptop of netbook en je kunt er direct mee aan de slag.

  Goed leesbare toetsen
  De vetgedrukte, helderwitte tekens zijn gemakkelijker te lezen; ideaal voor degenen die geen arendsogen hebben. Bovendien vervagen ze niet zo snel.

  De betrouwbaarheid van Logitech
  Tegen een betaalbare prijs krijgt u de hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid waarmee Logitech wereldleider is geworden op het gebied van muizen en toetsenborden.

  Daarbovenop krijg je nog eens 3 jaar garantie.
  lees meer

  Specificaties

  ConnectiviteitBedraad
  Ergonomisch
  Geschikt voor gaming
  Incl. muis
  Numeriek keypad
  StroomvoorzieningUSB
  USB-aansluiting
  bekijk alle specificaties
  USB-aansluitingGarantie

  Reviews (5)

  algemene beoordeling
  (5 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.