Logitech Hero Lightspeed G903 gaming muis
 • -16%

  Logitech Hero Lightspeed G903 gaming muis

  149.-je bespaart 30.-
  179.-adviesprijs
  nog 4 op voorraad

  Logitech Hero Lightspeed G903 gaming muis

  De Logitech G903 HERO gaming-muis komt samen met de next-gen HERO 25K-gaming sensor voor ongelooflijk nauwkeurige gameplay – met 1:1 tracking, 400+ IPS en 25.600 max. dpi zonder vertraging, filtering of versnelling. De Lightspeed-technologie geeft je een rapportagesnelheid van 1 ms zonder compromissen ten aanzien van gewicht, batterijlevensduur of vertragingstijd. Compleet met meeslepende Light Sync RGB-verlichting met zo'n 16,8 miljoen kleuren die reageert op acties in de game, een symmetrisch ontwerp en tot 11 knoppen. Speel verder met verbeterde tracking, 10 keer de energiezuinigheid van sensoren van voorgaande generaties en tot 140 uur aan gameplay met standaard Lightsync RGB-verlichting.

  Het hart van HERO
  Op een hoger niveau. De toevoeging van de geavanceerde HERO 16K-sensor levert ongeëvenaarde precisie en prestaties met 1:1-tracking en 16.000 max. dpi, zonder vertraging, filtering of versnelling. HERO 16K is ook 10 keer energiezuiniger dan de sensor van de voorgaande generatie, voor een langere batterijlevensduur en lichtere constructie.

  Draadloos met LIGHTSPEED
  Draadloze LIGHTSPEED-technologie biedt een professionele rapportagesnelheid van 1 ms zonder in te boeten aan de lichte constructie of batterijlevensduur. 's Werelds beste eSports-professionals kiezen LIGHTSPEED voor zijn prestaties en reactievermogen op wedstrijdniveau en zijn betrouwbare connectiviteit.

  140 uur - één keer opladen
  HERO 16K is superefficiënt en levert een ongelooflijke batterijlevensduur voor tot 140 uur gamen met actieve LIGHTSYNC RGB-verlichting, en tot 180 uur zonder verlichting. Dat is bijna 6 keer de batterijlevensduur van de G903 van de voorgaande generatie.

  Draadloos opladen met POWERPLAY
  Maak je klaar voor eindeloos gamen. Het draadloze POWERPLAY-oplaadsysteem houdt de G903 en andere compatibele G-muizen opgeladen, zowel in stand-by als tijdens de game. Vervang gewoon het optionele gewicht van 10 g en klepje door de meegeleverde POWERCORE. Maak je nooit meer zorgen over de batterij.

  LIGHTSYNC RGB

  Gamegestuurde RGB-verlichting met volledig spectrum reageert op acties in de game, audio en schermkleur, en kan met je gehele G-uitrusting worden gesynchroniseerd. Pas verlichtingsanimaties en -effecten aan met 16,8 miljoen kleuren met de G HUB-gamingsoftware zodat deze bij je uitrusting passen.

  Mechanische knoppen
  De metalen springveren houden de primaire linker- en rechtermuisknoppen in evenwicht zodat je ze met minder kracht kunt activeren. Profiteer bij elke klik van buitengewone snelheid en consistentie en een uitzonderlijk reactievermogen.

  Symmetrisch ontwerp - tot 11 functies
  Dankzij de configureerbare knopindeling kun je de muis aanpassen voor links- of rechtshandig gebruik. Met het supersnelle kantelwiel met twee modi en de verwijderbare zijknoppen kun je 7-11 functies programmeren. De Logitech G HUB-gamingsoftware past de knoppen aan en brengt je powermoves binnen handbereik.

  G903 draagt bij aan het verwijderen van plastic soep

  G903 HERO beschikt over de certificering voor kunststofneutraliteit van Plastic Bank. Dit betekent dat Logitech bij elke aankoop bijdraagt aan programma's van Plastic Bank, die bijdragen aan het verwijderen van plastic soep.
  lees meer

  Specificaties

  ConnectiviteitBedraad & draadloos
  Draadloos
  Geschikt voor gaming
  StroomvoorzieningBatterijen
  Type muisDraadloos
  Type sensor muisOptisch
  KleurZwart
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.