overzicht
Logitech Harmony 350 universele afstandsbediening, Zwart
 • Uitverkocht

  LogitechHarmony 350 universele afstandsbediening

  39.99
  3 reviews
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle TV accessoires

  Logitech Harmony 350 universele afstandsbediening

  Logitech Harmony 350 Control is de afstandsbediening die eenvoudig is in te stellen, gemakkelijk kan worden gebruikt en je betere bediening geeft van alle randapparatuur die met je tv is verbonden.

  Vervang je afstandsbedieningen
  Combineer tot 8 afstandsbedieningen in 1. Bedien je tv, kabel of satellietontvanger, DVR, Blu-ray-speler, geluidssysteem en meer.

  's Werelds meest compatibele
  Met meer dan 270.000 apparaten biedt de constant groeiende database van Harmony inschakel- en timingopties, evenals directe invoeropdrachten.

  Entertainmentbediening met één aanraking
  Druk op de knop Watch TV om je tv, kabel- of satellietontvanger en meer in te schakelen. Elk apparaat wordt ingeschakeld en is direct goed ingesteld.

  5 voorinstelkanalen
  Zap naar het gewenste kanaal met 5 programmeerbare knoppen voor favorieten.

  Settopbox- en DVR-bediening
  Krijg eenvoudig toegang tot programmaoverzichten, menu's en opgenomen programma's, en regel afspeelopties met toegewezen knoppen.

  Installatie in een handomdraai
  Je kunt in enkele minuten aan de slag. Sluit je Harmony 350 aan op een computer met internetverbinding en voer de modelnummers van je apparaten in.

  -Internetverbinding vereist.  Kenmerken:
  - Knop Tv kijken voor apparaat bediening met eendruksknoppen
  - 5 programmeerbare favoriete kanalen
  - Vervangt tot 8 afstandsbedieningen
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.3(3 reviews)

  kenmerken

  • Geluidskwaliteit
   5
  • Verwachting
   4
  • Kwaliteit
   5
  • Vormgeving
   5
  • Beeldkwaliteit
   5
  • Gebruiksgemak
   2
  Meest recent

  Goed maar....

  Ik had hulp nodig bij de instelling van het apparaat. De gebruiksaanwijzijng is onduidelijk. Deze gevolgd hebbende van stap 1 en verder liep ik al gauw vast. Zoals omschreven werkte dus niet. Nu nogmaal na hulp werkt hij perfect. Ik had een oude die niet meer werkte en daarom deze weer aangeschaft.

  Niet verwacht voor deze lage prijs, heel GOED!

  Ik heb deze afstandsbediening aangeschaft voor de slaapkamer TV met Digibox. Versteld stond ik over de ongekende programmering hiervan. Voor in de huiskamer het de Logitech One, dat is het duurdere broertje. Neem van mij aan, deze doet er niet voor onder. 8 Apparaten te gelijk en door elkaar te bedienen en tot in de puntjes aan te passen. Vul op de pC of laptop de merken en typenummers van je apparatuur in. Dan geef je op welke apparaten bij bepaalde functies moeten reageren en klaar ben je, Een echte aanrader!

  1 persoon vond dit nuttig

  Beter 1 afstandbediening in de hand, dan 10 op de tafel

  Een prima vervanging voor de vele afstandbedieningen in huis. Doet wat je verwacht, niet meer en niet minder. Ligt goed in de hand; prettig gewicht. Indeling wat onoverzichtelijk, maar dat is wennen. In het vervolg zal ik een duurdere versie kopen, aangezien ik graag van activiteiten gebruik wil maken. (Het gelijktijdig aan/uitzetten van meerdere apparaten)

  1 persoon vond dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand