Logitech G815 Mech Gaming toetsenbord
 • uitverkocht

  Logitech G815 Mech Gaming toetsenbord

  146.31je bespaart 52.69
  199.-adviesprijs
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Logitech G815 Mech Gaming toetsenbord

  Revolutionair gamen met het G815 mechanische gaming toetsenbord van Logitech. De G815 is een mechanisch toetsenbord met low-profile GL switches en USB doorvoer. Met Lightsync RGB-technologie pas je de verlichting per toets aan. Laat de verlichting reageren op acties, audio en schermkleur zoals jij het wilt. Met een strak, ongelooflijk dun maar duurzaam en stevig ontwerp, brengt G815 gamers naar nieuwe game dimensies. Zo kan je met dit toetsenbord zeker de intense actie aan. Dit toetsenbord heeft bovendien programmeerbare G-toetsen, zo kun je complexe acties eenvoudig en intuïtief maken en uitvoeren. Heb volledige controle over het geluid van jouw game, het volumewiel en mediaknoppen geven je snelle, eenvoudige controle over video, audio en streaming

  Nieuwe dimensies
  Geavanceerde gamingtechnologie in een verfijnd, uiterst dun design. Volledig aanpasbaar met Lightsync RGB en speciale G-toetsen. Ontworpen voor krachtige gameplay met vlakke, mechanische GL-schakelaars in de opties Clicky, Tactile en Linear. Ontdek G815 en speel op nieuwe hoogten.

  Ongelooflijk dun

  G815 laat de beste kant van technologie en design zien met een geweldig verfijnde en ongelooflijk dunne constructie, zonder in te boeten aan prestaties of functies. G815 is duurzaam, comfortabel en klaar voor intense gamingsessies, en vormt daarmee de nieuwste generatie mechanische gamingtoetsenborden.

  Geavanceerde, vlakke mechanische schakelaars
  Dezelfde snelheid, nauwkeurigheid en prestaties, maar dan half zo hoog als traditionele schakelaars. Vlakke, mechanische GL-schakelaars zijn uitvoerig getest op strenge vereisten op het gebied van duurzaamheid, reactievermogen en nauwkeurigheid. Schakelaars zijn beschikbaar in drie opties:- GL Clicky - hoorbare klik en voelbare feedback- GL Tactile - subtiel gegolfd voor wat voelbare feedback- GL Linear - een volledig vloeiende
  toetsaanslag.

  Lightsync RGB
  G815 is volledig aanpasbaar per toets in zo'n 16,8 miljoen kleuren. Maak je eigen animaties of kies uit een selectie aan vooraf ingestelde effecten. Met Lightsync-technologie wordt verlichting aangestuurd door games, audio of je scherm om de meest meeslepende RGB-ervaring ooit te creëren. Zorg dat alles binnen een thema past, verbeter je gameplay en breid je gamingset-up uit naar je toetsenbord.

  Eindeloze controle

  De strakke en geavanceerde G815 biedt een gerichte, eersteklas ervaring met alle functies die je nodig hebt voor volledige controle, zoals programmeerbare G-toetsen en ingebouwde profielen. Maak van G815 het commandocentrum voor je pc.

  USB-doorvoer

  Verbind meer apparaten en laad deze snel op met gemak. Een USB-doorvoerpoort kan met de aanvullende speciale USB-kabel worden aangesloten op de achterkant van het toetsenbord voor een optimale vermogensdoorgifte en gegevensnelheid. Sluit je apparaat aan om het op te laden of sluit een muis aan om je tegenstanders de volle lading te geven, zonder enige onderbreking.

  Speciale mediaknoppen
  Ingebouwde mediaknoppen binnen handbereik. Speciale knoppen om snel het volume aan te passen, muziek of video's af te spelen, te pauzeren of over te slaan en audio direct te dempen.

  Logitech G Hub

  Logitech G Hub geeft spelers ongekende en eenvoudige controle over hun gear en games. Pas verlichting aan, maak macro's en nog veel meer. Spelers kunnen de instellingen voor hun gaminggear per game aanpassen, verbinding maken met externe apps zoals Discord en OBS, of aangepaste gameprofielen downloaden en delen met de Logitech G-community.
  lees meer

  Specificaties

  ConnectiviteitBedraad
  Ergonomisch
  Geschikt voor gaming
  Incl. muis
  Numeriek keypad
  StroomvoorzieningUSB
  USB-aansluiting
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.