Logitech G403 Hero Gaming muis
 • -21%

  Logitech G403 Hero Gaming muis

  54.99je bespaart 15.-
  69.99adviesprijs
  nog 5 op voorraad

  Logitech G403 Hero Gaming muis

  UITGERUST MET EEN HERO-SENSOR
  G403 zet zijn beste beentje voor met de next-gen HERO 16K-sensor. Bereid je voor op een muis met geavanceerde 1:1-tracking, een gevoeligheid van 100-16000 max. dpi zonder vertraging, filtering of versnelling.

  HERO 16K-SENSOR
  Maak kennis met de next-gen HERO 16K-sensor, onze meest geavanceerde sensor ooit met 1:1-tracking, 400+ IPS en gevoeligheid van 100-16.000 max. dpi – zonder vertraging, filtering of versnelling.

  LIGHTSYNC RGB

  Gamegestuurde RGB-verlichting met volledig spectrum reageert op acties in de game, audio en schermkleur, en kan met je gehele G-uitrusting worden gesynchroniseerd. Pas verlichtingsanimaties en effecten aan met 16,8 miljoen kleuren met de G HUB-gamingsoftware zodat deze bij je uitrusting past.

  EXTREEM COMFORT EN ONGEKENDE KWALITEIT
  Het design van G403 is lichtgewicht en comfortabel. Het vormt zich naar je hand en heeft rubberen zijgrepen voor extra controle. Met het optionele, verwijderbare gewichtje van 10 g kun je het gewicht naar wens aanpassen.

  G HUB
  Configureer 6 programmeerbare knoppen met de Logitech G HUB-software om acties in de game te vereenvoudigen. Pas de dpi-gevoeligheid aan van 100 tot 16.000 dpi. Pixelprecies richten met lage gevoeligheid voor bliksemsnel manoeuvreren.

  GEAVANCEERDE GAMINGPRESTATIES

  Met een rapportagesnelheid van 1 ms is de G403 tot acht keer sneller dan standaardmuizen die niet speciaal voor games zijn ontwikkeld en reageert deze vrijwel onmiddellijk op bewegingen en klikken. De G403 is voorzien van geavanceerde metalen springveren, waardoor de primaire linker- en rechterknoppen in evenwicht blijven zodat je ze met minder kracht kunt activeren. Dit zorgt voor een uitzonderlijk knopgevoel, geweldige respons en consistente ervaring met iedere klik.
  lees meer

  Specificaties

  ConnectiviteitDraadloos
  Draadloos
  Geschikt voor gaming
  StroomvoorzieningKabel
  Type muisDraadloos
  Type sensor muisOptisch
  KleurZwart
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.