Logitech G923 Trueforce Force Feedback racestuur (Xbox One), Zwart

  LogitechG923 Trueforce Force Feedback racestuur (Xbox One)

  297.40
  vandaag besteld, morgen in huis

  Logitech G923 Trueforce Force Feedback racestuur (Xbox One)

  Het Logitech G923 Trueforce Force Feedback stuurwiel voor Xbox One luidt de volgende generatie racesturen in. Het bekroonde Logitech G-Design is opnieuw ontworpen om zich te mengen in de fysica van het spel en ongeëvenaard realisme te bieden. Je voelt het pompen van de zuigers, het knappen van het grind en alle verschuivingen, driften en haarspeldbochten als nooit tevoren. Trueforce is de nieuwste innovatie op het gebied van force-feedback-technologie, die rechtstreeks verbinding maakt met in-game simulatie-engines met de juiste fysieke eigenschappen voor nog realistischere realtime reacties. Het frequentiebereik van de feedback is ook verhoogd, wat resulteert in een drastisch verbeterd detail en realisme in vergelijking met de vorige generaties.

  De geavanceerde firmware van de G923 bewaakt alle stroom die door de motoren van de wielen stroomt en past de spanning continu aan aan de uitgang van de gamefysica. Dus met de G923 krijg je absolute nauwkeurigheid en ongeëvenaard realisme. Een programmeerbare dubbele koppeling maakt een schonere en snellere afdaling vanaf de startlijn mogelijk in ondersteunde wedstrijden. Het nieuwe kleurenschema, de hoge kwaliteit geborsteld metaal, het stiksel van het autoleder en de gepolijste pedalen geven de G923 een professionele afwerking. Het formulier volgt de functie met geïntegreerde middenmarkering en draaischijf.

  De volledige Xbox-bediening is direct in het stuurwiel ingebouwd. Het maakt niet uit hoe je rijdt, elk besturingscommando is direct bij de hand. Tractie, koppel, remkracht - alles is instelbaar via een geïntegreerde draaiknop. Ingebouwde gekleurde leds geven ook het snelheidsbereik aan in ondersteunde spellen. Je kunt direct zien wanneer de rode lijn wordt bereikt - je hebt het recht voor je. De G923 Trueforce biedt volledige controle in racespellen.
  lees meer

  Specificaties