overzicht
Logitech Circle 2 wireless beveiligingscamera, Wit
 • Uitverkocht

  LogitechCircle 2 wireless beveiligingscamera

  169.99
  2 reviews
  Draadloos
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle beveiliging

  Logitech Circle 2 wireless beveiligingscamera

  De Logi Circle 2 is een draadloze beveiligingscamera die zowel binnen als buiten te gebruiken is. Het maakt dus niet uit of de zon schijnt, het regent, hagelt of sneeuwt; je bent altijd voorzien van perfecte beelden. De camera maakt superscherpe opnames in Full HD 1080p-kwaliteit. De camera is eenvoudig te bevestigen aan muren, ramen of andere oppervlakken. Zo houd je makkelijk op iedere locatie een oogje in het zeil.

  Full HD-kwaliteit
  De Circle 2 maakt scherpe beelden in Full HD 1080p-kwaliteit. Dankzij de infraroodbelichting maak je ook in het donker, tot een afstand van 4,6 meter, enorm scherpe opnames. Zo ben je ook 's nachts verzekerd van goede beveiligingsbeelden.

  Live meekijken
  Via de Circle app kijk je eenvoudig live mee met wat de camera ziet. Zo ben je op de hoogte van wat er op dat moment gebeurt bij jou thuis. Dankzij de ingebouwde speaker en microfoon is het mogelijk om een tweewegsverbinding tot stand te brengen. Zo is het mogelijk om op afstand mee te kijken én luisteren of zelfs te praten met personen op locatie. Dit kan zowel via computer, laptop, tablet als smartphone.

  Specificaties

  - Full HD 1080p-kwaliteit
  - Oplaadbare batterij
  - Wi-Fi 2.4 en 5 GHz compatibel
  - 180 graden groothoek lens
  - Automatische nachtmodus
  - Digitale zoom
  - Ingebouwde speaker en microfoon
  - Bewegingsdetectie
  - Data encryptie via beveiligde verbinding
  - Verstelbare bevestiging
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  2.5(2 reviews)
  Meest recent

  Binnen twee maand stuk.

  Fout in software. Binnen twee maand kan hij retour en zit ik dus poos zonder camera. Helaas komt wehkamp hier niet in tegemoet of met een passende oplossing.

  Type: Bedraad

  Bedieningsgemak staat bij Circle2 voorop

  Wederom weer zo’n kant en klaar product van Logitech. Dit keer in een verbeterde versie van Circle 1. Maar ook nu weer gebruikersgemak staat bij Circle 2 centraal. Dit innovatieve systeem staat in luttele minuten speelklaar.zelfs met de zuignap (briljant!) erbij geleverd is Circle 2 snel operationeel! Prima interface waarin de keuze voor het tijdstip van opname als een overzicht van de dag te selecteren valt en de opname snel wordt weergegeven. Het beeld is bijna HD en soms “pixelated” maar wat geeft dat. Met een abb. is de opslag van de media gegarandeerd. Wil je niks betalen? Ook goed. Circle 2 bewaart je media max. 1 dag voor niks. De opgeslagen media is altijd te downloaden via dezelfde gebruiksvriendelijke interface. Was het leven maar net zo simpel.

  1 persoon vond dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand