Logitech Circle 2 wireless beveiligingscamera, Wit
 • Uitverkocht

  LogitechCircle 2 wireless beveiligingscamera

  177.99
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Logitech Circle 2 wireless beveiligingscamera

  De Logi Circle 2 is een draadloze beveiligingscamera die zowel binnen als buiten te gebruiken is. Het maakt dus niet uit of de zon schijnt, het regent, hagelt of sneeuwt; je bent altijd voorzien van perfecte beelden. De camera maakt superscherpe opnames in Full HD 1080p-kwaliteit. De camera is eenvoudig te bevestigen aan muren, ramen of andere oppervlakken. Zo houd je makkelijk op iedere locatie een oogje in het zeil.

  Full HD-kwaliteit
  De Circle 2 maakt scherpe beelden in Full HD 1080p-kwaliteit. Dankzij de infraroodbelichting maak je ook in het donker, tot een afstand van 4,6 meter, enorm scherpe opnames. Zo ben je ook 's nachts verzekerd van goede beveiligingsbeelden.

  Live meekijken
  Via de Circle app kijk je eenvoudig live mee met wat de camera ziet. Zo ben je op de hoogte van wat er op dat moment gebeurt bij jou thuis. Dankzij de ingebouwde speaker en microfoon is het mogelijk om een tweewegsverbinding tot stand te brengen. Zo is het mogelijk om op afstand mee te kijken én luisteren of zelfs te praten met personen op locatie. Dit kan zowel via computer, laptop, tablet als smartphone.

  Specificaties

  - Full HD 1080p-kwaliteit
  - Oplaadbare batterij
  - Wi-Fi 2.4 en 5 GHz compatibel
  - 180 graden groothoek lens
  - Automatische nachtmodus
  - Digitale zoom
  - Ingebouwde speaker en microfoon
  - Bewegingsdetectie
  - Data encryptie via beveiligde verbinding
  - Verstelbare bevestiging
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie