Live by night /The great gatsby/Gangster squad (Blu-ray)
 • -19%

  Live by night /The great gatsby/Gangster squad (Blu-ray)

  30.9924.99je bespaart 6.-
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Live by night /The great gatsby/Gangster squad (Blu-ray)

  - Live By Night: De bandiet Joe Coughlin (Oscar-winnaar BEN AFFLECK) is anders dan de gangsters waar hij voor weigert te werken: hij heeft een warm hart en gevoel voor rechtvaardigheid. Gedreven om het onrecht dat hem is aangedaan recht te zetten, verlaat hij Boston samen met zijn roekeloze crew en gaat naar Tampa. De wraak smaakt nog zoeter dan de melasse van zijn illegaal gestookte rum, maar tegen een hoge prijs.

  - The Great Gatsby: Schrijver Nick Carraway (TOBEY MAGUIRE), zijn mooie nichtje Daisy (CAREY MULLIGAN) en haar adellijke echtgenoot Tom Buchanan (JOEL EDGERTON) worden meegezogen in de verleidelijke wereld van de mysterieuze miljonair Jay Gatsby (LEONARDO DiCAPRIO). The Great Gatsby is een betoverende visuele epos van BAZ LUHRMANN naar de tijdloze roman van F. SCOTT FITZGERALD.

  - Gangster Squad: Los Angeles, 1949. Mickey Cohen (SEAN PENN), een onbarmhartige boss, is alleenheerser van de georganiseerde misdaad. Geen smeris durft iets te beginnen tegen deze beruchte bende… buiten een geheim politieteam onder leiding van Bill Parker (NICK NOLTE), de brigadiers John O’Mara (JOSH BROLIN) en Jerry Wooters (RYAN GOSLING). Het wordt er niet eenvoudiger op wanneer de laatste bezwijkt voor de charmes van Grace Faraday (EMMA STONE), de minnares van Mickey Cohen. Ontdek de vetes in de onderwereld in Gangster Squad, geïnspireerd op een waargebeurd verhaal.
  lees meer

  Specificaties