Little Tikes Driewieler (4 in 1), Roze

  Little TikesDriewieler (4 in 1)

  79.95
  vandaag besteld, maandag in huis

  Little Tikes Driewieler (4 in 1)

  Deze 4-in-1 driewieler, in het roze, heeft anti-slip pedalen en voetsteuntjes. Verder heeft de 4 in 1 driewieler een opbergbak, verwijderbare duwstang en een handige fleshouder. Voor als het kind nog niet (goed) kan fietsen heeft de driewieler een verwijderbare duwstang. Het stoeltje is verstelbaar en heeft een 5-punts veiligheidsgordel. Het zonnedakje is ook verwijderbaar. Het driewielertje heeft een robuuste kwaliteit kunststof en metaal.

  4 - in - 1
  Deze driewieler is geschikt voor vier verschillende (leeftijds)fases. De driewieler kan hierdoor meegroeien met het kind en blijft zich, net als het kind, ontwikkelen. De drie verschillende fases zijn:
  Fase 1: Het begeleid driewielen vanaf 9 tot ongeveer 12 maanden. In deze periode duwen de ouders het voertuig vooruit en houden de controle over het stuur.
  Fase 2: Fase 2 is de lerende fase(van 12 tot 18maand), in deze fase trappen de kinderen al wel zelf, maar houden de ouders nog de stuurcontrole.
  Fase 3: Vanaf 18 maanden kun je de veiligheidsbeugel verwijderen. Je behoudt in deze fases nog enkel de controle door de duwstang.
  Fase4: Vanaf deze fase (36+maand) kun je je kind geheel zelfstandig laten rijden. Uiteraard altijd wel onder toezicht.

  Kenmerken:
  - Leeftijdsindicatie: Vanaf 9 tot 36 maanden
  - Maximale belasting: 23kg
  - Massieve banden
  - Materiaal: Metaal
  - Gewicht: 9 kg
  - Afmetingen: 108 x 50 x 101 cm
  lees meer

  Specificaties

  Reviews (6)

  algemene beoordeling
  (6 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.