Little Tikes cozy Coupe Dino Go Green

  99.95

  Little Tikes cozy Coupe Dino Go Green

  Generaties kinderen zijn de weg op gegaan achter het stuur van een van de origineelste dragers op de markt: de Cozy Coupé. Deze geweldige klassieker krijgt nu een prehistorische make-over: de Cozy Coupe Dino! Deze nieuwe speelse Dino zal kinderen in verrukking brengen en bevorderlijk zijn voor gekke avonturen. Het heeft een uitneembare bodem voor peuters die door ouders worden bestuurd. Ontworpen met een hoge rugleuning en opbergruimte, maar heeft ook een contactsleutel (dummy) en een werkende claxon. Cozy Coupe Dino wordt de beste metgezel voor peuters!

  Verwijderbare bodem en handgreep aan de achterkant voor ouders om de eerste stapjes van het kind te ondersteunen. Grote achterbank en kofferbak. Contactsleutel en brandstoftank (dummy). Gezellige Coupe Dino gemonteerd op stevige banden, de voorwielen zijn 360 graden draaibaar. Het stuur heeft een handmatige claxon in het midden. Maximaal ondersteund gewicht: 22 kg.

  Montage-instructies inbegrepen. De montage moet worden uitgevoerd door een volwassene. Te gebruiken onder toezicht van een volwassene. Materiaal (materialen): kunststof. Gewicht van de Cosy Coupe Dino: 7,80 kg. De Cosy Coupe Dino kan zowel buiten als binnen worden gebruikt. Product vervaardigd door rotatiegieten voor een solide en duurzaam product, zelfs als het buiten wordt gelaten.

  Afmeting lxbxh: 75x42x91 cm
  lees meer

  Specificaties

  KleurGroen
  MerkLittle Tikes
  EAN5074317410000
  artikelnummer16719939

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.