Little Dutch pop Sophia knuffel 35 cm
 • Uitverkocht

  Little Dutchpop Sophia knuffel 35 cm

  17.95
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Little Dutch pop Sophia knuffel 35 cm

  Hallo! Mijn naam is Sophia en ik ben jouw nieuwe vriendinnetje. Met mijn knuffelaapje in mijn ene hand en jou in mijn andere hand, kunnen wij alles aan. Samen staan wij sterk! Met de aankoop van deze pop de Stichting Vrienden van het Sophia steunt! Deze stichting, verbonden aan het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, zet zich in voor de financiering van medisch-wetenschappelijk onderzoek en kindgerichte behandelmethoden. Ook zorgen zij ervoor dat het ziekenhuisverblijf zo aangenaam mogelijk gemaakt wordt voor zowel ouders als kinderen. Wilt u meer weten over de projecten van de Stichting Vrienden van het Sophia? Ga dan naar de website www.vriendensophia.nl
  lees meer

  Specificaties