Romans

2043 Resultaten
Nieuwste collectie

2043 Resultaten

Wegdromen bij de mooiste romantische boeken

Het lezen van een boek biedt veel ontspanning. Heb je dan ook even wat tijd vrij, dan pak je al snel je favoriete titel om te ontdekken hoe het liefdesverhaal van de hoofdpersonen afloopt. De welbekende romannetjes heeft iedereen wel eens in een boekhandel of bij de supermarkt zien liggen. Zoek je wat meer diepgang op het gebied van geletterde romantiek? Dan wil je zeker ons ruime aanbod van romantische boeken bekijken. Zoek snel je favoriete titel en plaats je bestelling.

Diverse soorten romans

Kunnen romans ook literatuur zijn? De literaire roman bestaat zeker. Verschil met de bekende pocketreeks is dat er veel meer diepgang in het verhaal en de personages zit. Er zijn daarnaast nog veel andere soorten binnen deze categorie boeken. De sociale roman gaat bijvoorbeeld over de maatschappij en sociale verhoudingen. Waar het bij oorlogs romans en historische romans om draait, hoeven we niet uit te leggen. Bij psychologische romans worden de personages meer toegelicht. Wat beweegt ze bij hun handelingen en hoe ziet hun innerlijk eruit? Daarbij leer je voor je gevoel de belangrijkste personages echt kennen.

Oudere en nieuwe titels

Wij willen je natuurlijk de klassiekers niet onthouden. Daarom maak je in onze online shop een keuze uit diverse jaren van uitgifte. En we zouden wehkamp niet zijn als we niet constant bezig zouden zijn met het vernieuwen van ons aanbod. We voegen regelmatig nieuwe titels toe. Wil je niets missen? Dan raden we je aan regelmatig een kijkje te nemen om op de hoogte te blijven van het nieuwste aanbod.

Een roman kopen bij wehkamp

Of je nu op zoek bent naar een boek om aan de rand van het zwembad of op het strand te lezen of juist een exemplaar om op je vrije zondag in de tuin te lezen, er is genoeg om uit te kiezen. Laat je gedachten wegdwalen bij het wel en wee van de karakters uit je boek en laad op voor een nieuwe drukke dag. Plaats je vandaag bij wehkamp je bestelling, dan wordt deze de volgende dag al bij je thuisbezorgd. En heb je een boek cadeau gegeven dat de ontvanger onverhoopt al in bezit had? Bij wehkamp is retourneren heel eenvoudig en zonder extra kosten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën