Routers
Linksys MR8300 router, Zwart

  LinksysMR8300 router

  149.99
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Linksys MR8300 router

  Deze Linksys MR8300 tri-band router is perfect voor huishoudens waarin entertainment een grote rol speelt en ondersteunt gegevensoverdracht met tot wel 2,2 Gbps voor superieure snelheden in jouw hele huis.Upgrade jouw WiFi-thuisnetwerk en profiteer van extreem hoge draadloze snelheden met de Linksys Max-Stream AC2200 tri-band Mesh WiFi-router (MR8300). De MR8300 levert een afzonderlijk signaal aan elk verbonden apparaat met behulp van MU-MIMO-technologie, zodat het hele gezin kan genieten van gelijktijdig streamen in 4K-kwaliteit, online gamen en meer.

  Supersnelle WiFi voor al jouw verbonden apparaten
  Met behulp van tri-band en MU-MIMO-technologie (Multi-User Multiple-Input Multiple-Output) levert de MR8300 high-speed WiFi aan meerdere apparaten tegelijk. Je kunt 4K-mediamateriaal streamen, op het internet surfen en online gamen, waarbij het lijkt alsof elk van jouw apparaten zijn eigen WiFi-router heeft.
   De router is ook toekomstbestendig dankzij de ingebouwde Mesh WiFi-technologie: voeg simpelweg een Velop Mesh WiFi-node toe om ergens in jouwhuis de dekking te vergroten.

  Specificaties
  - Bandbreedte: 2.4 GHz, 5.0 GHz
  - Overdrachtssnelheid (max): 400 + 867 Mbit/s
  - Aantal antennes: 4
  - Wi-Fi
  - Interface: USB 3.0
  lees meer

  Specificaties

  Garantie