Linksys EA9500 draadloze Tri-Band router, Zwart
 • uitverkocht

  LinksysEA9500 draadloze Tri-Band router

  259.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Linksys EA9500 draadloze Tri-Band router

  De Linksys EA9500 is een tri-band draadloze router die je voorziet van snelheden tot 5,3 Gbps. Dankzij de acht externe antennes geeft de router een zeer sterke draadloze verbinding met uitermate goede dekking. Zo ben je altijd voorzien van een razendsnelle verbinding op al jouw draadloze apparaten.

  Dual-core processor
  De 1,4GHz dual-core processor zorgt voor ruime capactiteit en gelijktijdige verwerking van gegevens met hoge snelheden. Hierdoor wordt de netwerksnelheid naar een nog hoger niveau getild.

  Geavanceerde beveiliging
  Dankzij de WPA/WPA2 encryptie en SPI firewall maak je je geen zorgen over de veiligheid van je netwerk. Dankzij deze beveiliging ben je voorzien van goed beveiligde en versleutelde gegevens in je netwerk.

  Seamless roaming
  In combinatie met een MAX-stream Wi-Fi-versterker wordt seamless roaming ingeschakeld. Hierdoor wordt automatisch verbinding gemaakt met het sterkste Wi-Fi-signaal. Zo hoef je niet meer handmatig te schakelen en ben je altijd automatisch voorzien van de sterkste verbinding.

  Aansluitingen
  Je sluit tot acht bedrade apparaten aan op de EA9500. Zo sluit je bijvoorbeeld je computer, game console, mediaspeler en smart TV moeiteloos aan voor een razendsnelle verbinding op alle apparaten. Daarnaast ben je voorzien van twee USB-poorten (waaronder USB 3.0) waardoor je eenvoudig USB-apparaten zoals een USB-stick of printer deelt met het netwerk.

  Specificaties

  - Wi-fi-standaard:IEEE 802.11ac
  - WLAN gegevensoverdrachtsnelheid: 5,3 Gbps
  - Wi-fi-standaarden: IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
  - Ethernet LAN: ja, acht aansluitingen
  - Ethernet LAN-snelheden: 10, 100, 1000 Mbit/s
  - Soort antenne: extern
  - Aantal antennes: 8
  - Aantal USB-poorten: 1x USB 2.0, 1x USB 3.0
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie