POP top teaser image

Sloggi lingerie voor dames

145 Resultaten
Aanbevolen

145 Resultaten

Je voelt je altijd goed in Sloggi ondergoed

Sloggi brengt een eind aan ondergoed dat schuurt, kruipt waar het niet gaan kan en in de huid snijdt. Sloggi ondergoed zit zo lekker dat je het helemaal niet voelt zitten. Ben jij nog op zoek naar nieuw Sloggi ondergoed? Dan ben je op de juiste pagina beland. Hier vind je de fijnste Sloggi slips en Sloggi Zero Feel hemden die als een tweede huid aanvoelen.

Het succes van Sloggi

Dit merk begon eind jaren 70 met een damesondergoedlijn en besloot midden jaren 80 ook mannenondergoed te produceren. De rest is geschiedenis. In meer dan dertig landen wordt ondergoed van dit merk verkocht. Dat zegt veel over de kwaliteit en populariteit van het merk. Je kunt bij ze terecht voor bh's, de hemd-bh zonder beugel, de maxislip, de Sloggi double comfort, de Sloggi Zero Feel, corrigerende Sloggi slips en nog veel meer. Voor iedere dame is het perfecte ondergoed te vinden in het assortiment.

Welke kleur kies je?

Welke kleur ondergoed je draagt, is grotendeels een smaakkwestie, maar als jij een wat strakkere, licht doorschijnende broek of rok draagt, is het wel degelijk belangrijk om van tevoren goed over de kleur van je ondergoed na te denken. Kies in zulke gevallen afhankelijk van je huidskleur liever voor ecru, beige of zwart dan voor wit.

Welk ondergoed past goed?

Slips en hemden hebben stuk voor stuk een goede pasvorm. Zorg er wel voor dat je de juiste maat kiest. Te klein ondergoed kan in je huid snijden en dit zal je ook zien wanneer je een strakke rok of broek draagt. Te groot ondergoed zal verschuiven. Dit merk heeft shorts en slips, al dan niet hoog aansluitend, die gemaakt zijn van katoen, het duurzame modal, polyamide en polyester. Het katoen in het ondergoed zorgt ervoor dat de stof goed ademt. Hierdoor geniet je de hele dag door van het comfort van je ondergoed. Je hebt de keuze uit basis bh’s en slips, en bh’s en slips met kant voor een romantische look.

Wanneer kies je voor corrigerend ondergoed

Dit merk brengt normaal ondergoed en corrigerend ondergoed op de markt. Een corrigerende slip kan een outfit net wat mooier laten uitkomen. Vooral strakke kokerrokken en -jurken verhullen weinig en een corrigerende slip kan er dan voor zorgen dat de stof mooier valt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën