Liebherr TP 1760-22 koeler, Wit

  LiebherrTP 1760-22 koeler

  449.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Liebherr TP 1760-22 koeler

  Liebherr T1760-22 tafelmodel koelkast met energieklasse A+++ en een koelruimte van maar liefst 156 liter. Deze zuinige koelkast gebruikt slechts 64 kWh per jaar! Dat scheelt in je portemonnee en is goed voor het milieu! De T1760-22 heeft onder andere 2 groente-/fruitladen, 4 glazen legplateaus met RVS afwerking en enkele deurvakken. Tevens beschikt de koelkast over een automatisch ontdooisysteem, een LCD temperatuurdisplay, kinderbeveiliging en een SuperCool automaat. Door het afneembare bovenblad is hij voor onderbouw geschikt, en de deurdraairichting is verwisselbaar.

  SuperCool automaat:
  SuperCool verlaagt de temperatuur tijdelijk naar +2°C waarmee wordt voorkomen dat de temperatuur in de koelruimte boven toelaatbare waarden stijgt doordat pas ingekochte, warmere, producten in de koelkast worden gelegd. Voordat je boodschappen gaat doen, druk je de SuperCool toets in. De temperatuur wordt daarna gedurende 6 uur verlaagd naar +2°C. Hiermee wordt ervoor gezorgd dat wanneer je, je boodschappen in de koelkast legt, deze snel worden gekoeld en de temperatuur van de al in de koelkast aanwezige producten niet boven +7°C zal stijgen.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekGeluidsniveau (dB)Garantie