Liebherr KBES3750-20 koeler, N.v.t.
 • Uitverkocht

  LiebherrKBES3750-20 koeler

  1499.-1399.-je bespaart 100.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Liebherr KBES3750-20 koeler

  Liebherr KBes 3750 koeler met de superzuinige energieklasse A+++ en een koelruimte van 318 liter. Deze koeler is bovendien voorzien van BluPerformance technologie – dwz de koeltechnologie is geïntegreerd in de plint. Dit bespaart ruimte en geeft tevens minder geluidsoverlast. Dit leidt tot maximale prestaties, bij een grotere netto inhoud en een lager energieverbruik.

  De KBes 3750 heeft onder andere 4 legplateaus ( 2in hoogte verstelbaar en 1 op de BioFresh-Safes, Deze koeler is uitgevoerd met zilverkleurige zijkant en een Smart Steel edelstalen deur - SmartSteel vermindert de zichtbaarheid van vingerafdrukken aanmerkelijk en is door de verdeling van het edelstaal bijzonder gemakkelijk te reinigen en bovendien veel ongevoeliger voor krassen. De hevelgrepen zijn gemaakt van massief aluminium. Op het SmartSteel vermindert de zichtbaarheid van vingerafdrukken aanmerkelijk en is door de verdeling van het edelstaal bijzonder gemakkelijk te reinigen en bovendien veel ongevoeliger voor krassen. 

  Het 2,4" contraststerke Touch display met hoge resolutie is geïntegreerd achter de deur en maakt nauwkeurige temperatuurinstelling mogelijk. Tevens beschikt de koelvriescombinatie over LED plafond verlichting, een optisch en akoestisch deuralarm en temperatuur alarm en  Supercooling

  BioFresh
  In de BioFresh-Safes behouden levensmiddelen hun gezonde vitaminen, aroma en smakelijke voorkomen beduidend langer dan in een conventionele koelkast. Dankzij de geavanceerde technologie wordt de temperatuur vlak boven 0°C gehouden.
  GlassLineHet karakteristieke GlassLine interieur is van een kwalitatief hoogwaardige en sterke afwerking. De draagplateaus zijn gemaakt van veiligheidsglas. Het deel- en onderschuifbare glasplateau is zeer veelzijdig in gebruik en kan naar wens op verschillende hoogtes worden ingezet.

  PowerCooling en SuperCool
  PowerCooling zorgt voor een snelle afkoeling van verse levensmiddelen en een gelijkmatige koeltemperatuur in het gehele interieur. Het geïntegreerde FreshAir koolfilter reinigt de circulerende lucht en neemt onaangename geuren snel op. SuperCool creëert een koudreserve voor het snel koelen van verse levensmiddelen. Na het snelle koelproces tot +2°C schakelt SuperCool automatisch over op de normale koeltemperatuur om energie te besparen.
  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is door de aanwezige elektronica niet eenvoudig dit zelf te doen. Je kunt de servicedienst van Liebherr in je regio benaderen dit voor een vergoeding voor je te regelen. Mocht je toch besluiten om dit klusje zelf te klaren, valt de eventuele schade die wordt veroorzaakt bij pogingen om de deuropening om te draaien niet onder de garantie van Liebherr. Wehkamp kan deze service helaas niet aanbieden.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseGeluidsniveau (dB)Garantie