Liebherr IK1920-20 koelkast (inbouw), Wit

  Liebherr IK1920-20 koelkast (inbouw)

  Liebherr koelkast (inbouw) IK 1920-20
  Deze inbouwkoelkast heeft een verfijnd afgewerkte binnenruimte met luxe GlassLine interieur. Het apparaat is uitgerust met een digitale temperatuurmeter en handige SuperCool functie. In de BioCool lades blijven je producten tot 2 keer langer vers.

  Fraai, hoogwaardig interieur
  De volledige Glassline uitrusting geeft de binnenruimte een overzichtelijke en esthetische aanblik. Zuilvormige houders aan beide zijden zorgen ervoor dat de draagplateaus in hoogte kunnen worden versteld zonder dat ze eerst moeten worden uitgenomen. De van gesatineerd veiligheidsglas verwaardigde draagplateaus zijn sterk (tot 20 kg belastbaar), krasbestendig en zeer makkelijk te reinigen. De Glassline deurvakken met gehard glazen bodem zijn eveneens flexibel indeelbaar. Een energiezuinige led lamp zorgt voor verlichting in alle hoeken van de Liebherr inbouwkoelkast IK1920-20.

  Elektronische temperatuurregeling en SuperCool functie
  De koeltemperatuur wordt elektronisch geregeld en digitaal weergegeven. Met een simpele up/down toets kun je de temperatuur aanpassen. Wanneer je veel nieuwe, ongekoelde levensmiddelen of flessen in de koelkast stopt, kun je de SuperCool functie inschakelen. Hiermee wordt gedurende twaalf uur de temperatuur naar +2 °C verlaagt. Verse producten zoals groente en fruit bewaar je in de BioCool lades onderin de koelkast. De luchtvochtigheid is instelbaar, waardoor de levensmiddelen hun vitaminen en mineralen tot 2 keer langer kunnen behouden. Garantie voor een gezonde maaltijd!

  Perfecte integratie met je keuken interieur
  De Liebherr IK1920-20 koelkast heeft een deur-op-deur montage en laat zich naadloos in je meubelkast inbouwen:
  - Afstandhouders bij de vier bevestigingspunten zorgen ervoor dat het apparaat op de juiste diepte in de nis wordt geplaatst.
  - Dankzij een inbouw bevestigingsplaat kan het deurpaneel in hoogte, breedte en diepte worden bijgesteld.
  - De draairichting van de deur kan veranderd worden (rechtsdraaiend af fabriek).
  - De pootjes onder de koelkast zijn in hoogte verstelbaar.
  - De Liebherr inbouwkoelkast IK1920-20 heeft een laag A++ energieverbruik en een zelfsluitende deur. - De binnenruimte met een inhoud van 181 liter biedt je flexibele mogelijkheden om levensmiddelen op te slaan en op de juiste temperatuur te bewaren.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseGarantie