Liebherr GX 823-21 mini vriezer tafelmodel, Wit

  Liebherr GX 823-21 mini vriezer tafelmodel

  399.-
  nog 2 op voorraad

  Liebherr GX 823-21 mini vriezer tafelmodel

  Klein maar fijn
  Deze compacte vrieskast van Liebherr is 55 cm breed. Het model is voorzien van temperatuurdisplay en handige invriesautomaat zodat je altijd alle programma’s gemakkelijk kunt aflezen en bedienen. Het model is voorzien van SmartFrost waardoor hij gemakkelijk te reinigen en ontdooien is. Bovendien kun je met Liebherr GX 823 in beide lades invriezen én bewaren.

  Geschikt voor schuur of garage (> -15°C)
  De vrieskast is geschikt om op plaatsen te staan met omgevingstemperaturen vanaf -15 graden Celsius. Dit komt door de speciale FrostProtect technologie. Plaats de compacte vrieskast dus bijna overal waar je wil en hij zal prima werken.

  Supersnel invriezen
  De tijdgestuurde SuperFrost automaat zorgt voor een temperatuurdaling naar -32°C zodat jouw producten snel en met behoud van vitaminen worden ingevroren. Na een vast aantal uren schakelt de SuperFrost automatisch uit en wordt de ingestelde temperatuur weer aangehouden.

  Invriezen en bewaren in iedere vrieslade.
  Je hoeft jouw ingevroren producten niet meer te verplaatsen. In iedere lade kunnen producten snel en vitaminevriendelijk worden ingevroren.
  De rondom gesloten diepvriesladen met transparante voorzijde zijn extra hoog en uitneembaar. Daarmee garanderen zij een optimaal zicht op de producten in de lade.
  Iedere lade heeft 2 handgrepen waarmee de lade veilig kan worden uitgenomen.

  Genoeg ruimte voor de hoogste ijstaart.
  Alle vriesladen en de daaronder geplaatste glasplateaus kunnen eenvoudig worden verwijderd. Zo ontstaat VarioSpace: een praktisch systeem voor extra bewaarruimte zodat zelfs de hoogste ijstaart kan worden bewaard.

  Slimmer vriezen en makkelijker ontdooien.
  Dankzij SmartFrost kun je makkelijk reinigen en sneller ontdooien. Ook profiteer je met Liebherr GX 823 van betere invriescapaciteit en meer flexibiliteit dankzij VarioSpace.
  lees meer

  Specificaties

  Ontdooisysteem
  No frost
  KlimaatklasseSN-T
  Low frost
  Aantal plateaus2
  Supervriezen
  Steraanduiding****
  bekijk alle specificaties
  Geluidsniveau (dB)Garantie

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.