Liebherr GNP 3013-23 Comfort vrieskast
 • betaal later

  Liebherr GNP 3013-23 Comfort vrieskast

  De Liebherr GNP 3013 is een energiezuinige diepvrieskast met 261 liter netto inhoud. Dit apparaat beschikt over een invriesautomaat, temperatuur- en deuralarm en variabele ruimte voor hoge verpakkingen. Dankzij het NoFrost systeem hoef je nooit meer te ontdooien, géén ijsvorming op de verpakkingen of in de laden. NoFrost modellen van Liebherr bieden professionele diepvriestechniek waardoor jouw levensmiddelen met een gekoelde luchtstroom worden ingevroren waarbij de warmte en de luchtvochtigheid automatisch worden afgevoerd.

  Supersnel invriezen
  De tijdgestuurde SuperFrost automaat van Liebherr GNP 3013 zorgt voor een temperatuurdaling naar -32°C zodat jouw producten snel en met behoud van vitaminen worden ingevroren.
  Je hoeft zelf niets te regelen, want na een vast aantal uren schakelt de SuperFrost automatisch uit en wordt de ingestelde temperatuur weer aangehouden.

  Invriezen en bewaren in iedere vrieslade
  Je hoeft jouw ingevroren producten niet meer te verplaatsen. In iedere lade kunnen producten snel en vitaminevriendelijk worden ingevroren.
  De rondom gesloten diepvriesladen met transparante voorzijde zijn extra hoog en je kunt ze gemakkelijk uitnemen. Daarmee garanderen zij een optimaal zicht op jouw voorraad in de lade.
  Iedere lade heeft 2 handgrepen waarmee je de lade veilig kunt uitnemen.

  Genoeg ruimte voor de hoogste ijstaart
  Alle vriesladen van Liebherr GNP 3013 kun je ook eenvoudig verwijderen.
  Zo maak je gebruik van VarioSpace: een praktisch systeem voor extra bewaarruimte zodat je zelfs de hoogste ijstaart kunt bewaren.
  lees meer

  Specificaties

  No frostGeluidsniveau (dB)Garantie