Liebherr GN 1066-21 vrieskast

  LiebherrGN 1066-21 vrieskast

  549.-
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Liebherr GN 1066-21 vrieskast

  Nooit meer ontdooien
  De Liebherr GN 1066 is een tafelmodel diepvrieskast met 99 liter netto inhoud. Dankzij het NoFrost systeem hoeft u nooit meer te ontdooien, geen ijsvorming op de verpakkingen of in de laden. Met digitale temperatuurdisplay, invriesautomaat, deuralarm en VarioSpace voor hoge verpakkingen.

  VarioSpace
  Bij alle diepvrieskasten met NoFrost en SmartFrost kunnen de schuifladen en de daaronder liggende glazen tussenbodems comfortabel worden uitgenomen.Zo ontstaat VarioSpace – het praktische systeem voor extra opbergruimte, zodat zelfs voor grotere ingevroren levensmiddelen snel plaats is gevonden.

  FrostSafe
  Bij FrostSafe zijn de extra hoge en uitneembare schuifladen rondom gesloten. Daardoor kan kou niet zo snel ontsnappen wanneer het apparaat wordt geopend. De transparante voorzijde van de laden waarborgt een optimaal overzicht over de ingevroren levensmiddelen.

  Verwisselbare deurscharniering
  De apparaten zijn in de fabriek uitgerust met een rechterdeurscharniering. Met de mogelijkheid om de deurscharniering te veranderen, kan het apparaat altijd optimaal op de standplaats worden bediend.

  Temperatuuralarm
  Het temperatuuralarm geeft direct optisch en akoestisch informatie over ongewenste temperatuurafwijkingen, bijv. wanneer de deur openstaat of na een stroomuitval.

  Kinderbeveiliging
  De kinderbeveiliging kan zodanig worden geprogrammeerd, dat per ongeluk uitschakelen van het apparaat wordt voorkomen.Wanneer de kinderbeveiliging ingeschakeld is, wordt dit weergegeven door een symbool in het MagicEye.

  Deuralarm
  Om levensmiddelen veilig te bewaren, waarschuwt het akoestische deuralarm naa 60 seconden wanneer de deur openstaat.
  Door de SuperFrost automaat wordt invriezen een eenvoudig en energiezuinig genoegen. Deze zorgt voor een snelle temperatuurdaling naar -32 °C en voor de koudereserve, zodat producten met behoud van vitaminen worden ingevroren. Zodra het invriezen is voltooid, schakelt de SuperFrost automaat na maximaal 65 uur terug naar de normale werking en levert daarmee een energiezuinige bijdrage.

  Voor een lang aanhoudende versheid bieden de NoFrost-apparaten van Liebherr koelvermogen in professionele kwaliteit. De levensmiddelen worden met gekoelde circulatielucht ingevroren en de luchtvochtigheid wordt afgevoerd. Daardoor blijft het vriesgedeelte altijd ijsvrij en op de levensmiddelen ontstaat geen rijp. Met NoFrost-comfort hoeft nooit meer te worden ontdooid.
  lees meer

  Specificaties

  MerkLiebherr
  FabriekstypeGN 1066-21
  EnergieklasseF
  Inhoud vriesruimte (l)99
  Energieverbruik per jaar (kWh)232
  Aantal plateaus3
  Aantal vriesvakken3
  bekijk alle specificaties
  No frostGeluidsniveau (dB)Garantie

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.