Liebherr G1223-20 tafelmodel vrieskast
 • uitverkocht

  LiebherrG1223-20 tafelmodel vrieskast

  279.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Liebherr G1223-20 tafelmodel vrieskast

  Liebherr G1223-20 tafelmodel vrieskast met energieklasse A+ en een vriesruimte van 98 liter. De G1223-20 heeft onder andere een temperatuuralarm, een LCD-temperatuurdisplay en 3 vriesladen. Tevens beschikt de vriezer over SmartFrost, VarioSpace en een tijdgestuurde SuperFrost automaat. FrostSafe zorgt ervoor dat iedere vrieslade gebruikt kan worden om etenswaren in te vriezen, doordat rondom elke vrieslade kou wordt geproduceerd.

  SmartFrost
  SmartFrost staat voor: minder rijpvorming, snel ontdooien en eenvoudig schoonmaken. SmartFrost is een alternatief voor NoFrost (nooit meer ontdooien) en zogenaamde statische vriezers (minimaal 2x per jaar ontdooien).

  VarioSpace
  VarioSpace staat voor variabel te gebruiken ruimte. Het biedt de mogelijkheid de vriesruimte aan te passen aan het formaat van de in te vriezen producten.

  SuperFrost
  De SuperFrost-automaat maakt invriezen eenvoudig en comfortabel. De SuperFrost-functie zorgt voor een snelle temperatuurverlaging en creëert zo een koudereserve voor snel en vitaminevriendelijk invriezen. Zodra het invriesproces is afgerond, schakelt de tijdgestuurde SuperFrost-automaat volledig automatisch terug naar de bewaarstand en draagt daarmee bij tot energiebesparing.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service.

  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseGeluidsniveau (dB)Garantie