Liebherr CUEL 2331-20 koelvriescombinatie, 156, 53

  LiebherrCUEL 2331-20 koelvriescombinatie

  499.-
  156
  53
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Liebherr CUEL 2331-20 koelvriescombinatie

  Liebherr CUel 2331koelvriescombinatie met de superzuinige energieklasse A++, een koelruimte van 156 liter en een 4 sterren vriesruimte van 53 liter. Deze koelvriescombinatie is bovendien voorzien SmartFrost en Frostsafe.  Verder met 3 legplateaus ( 2 in hoogte verstelbaar), 3 koelvakken in de deur, 2 transparante diepvriesladen en een invriesvermogen van 4 kg per 24 uur. Deze koelvriescombinatie is uitgevoerd met staalkleurige zijkant en RVS-look deur.

  Variospace
  VarioSpace staat voor variabel te gebruiken ruimte. Het biedt de mogelijkheid de vriesruimte aan te passen aan het formaat van de in te vriezen producten. Dankzij de vervanging van vaste verdamperplaten door glasplateaus, is het mogelijk de glasplateaus en laden uit te nemen waardoor één grote vriesruimte ontstaat. Uitnemen van een glasplateau en een lade biedt daardoor ruimte aan extra hoge producten.

  SmartFrost en Frostsafe
  Met SmartFrost wordt de rijpvorming in het interieur en op de levensmiddelen sterk verminderd. Hierdoor is ontdooien zelden nodig. De binnenwanden zijn glad en daardoor eenvoudig te reinigen. De ingeschuimde, omwikkelde verdamper zorgt voor een gelijkmatige koeling en een laag energieverbruik. Bij FrostSafe zijn de extra hoge en uitneembare schuifladen rondom gesloten. Daardoor kan kou niet zo snel ontsnappen wanneer het apparaat wordt geopend. De transparante voorzijde van de laden waarborgt een optimaal overzicht over de ingevroren levensmiddelen.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseGeluidsniveau (dB)Garantie