Liebherr CNEF 4015-20 koelvriescombinatie, RVS
 • Uitverkocht

  LiebherrCNEF 4015-20 koelvriescombinatie

  999.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Liebherr CNEF 4015-20 koelvriescombinatie

  Liebherr CNef 4015-20 koelvriescombinatie met de superzuinige energieklasse A+++, een koelruimte van 269 liter en een 4 sterren vriesruimte van 87 liter. De CNef 4015-20 heeft onder andere 4 legplateaus ( 3 in hoogte verstelbaar – waarvan 1 deelbaar en 1 op de groenteladen ), een flessenrek, 2 koelvakken, 3 transparante diepvriesladen en een invriesvermogen van wel 11 kg per 24 uur. Deze koelvriescombinatie is uitgevoerd met zilverkleurige zijkant en een Smart Steel edelstalen deur - SmartSteel vermindert de zichtbaarheid van vingerafdrukken aanmerkelijk en is door de verdeling van het edelstaal bijzonder gemakkelijk te reinigen en bovendien veel ongevoeliger voor krassen. De hevelgrepen zijn gemaakt van massief aluminium. Op het SmartSteel vermindert de zichtbaarheid van vingerafdrukken aanmerkelijk en is door de verdeling van het edelstaal bijzonder gemakkelijk te reinigen en bovendien veel ongevoeliger voor krassen.

  Op het 2,4" touch TFT-display met digitale temperatuurweergave zijn de temperaturen gemakkelijk in te stellen en af te lezen. Tevens beschikt de koelvriescombinatie over LED plafond verlichting, een optisch en akoestisch deuralarm en temperatuur alarm voor het koele en vriesgedeelte, SuperCoool en SuperFrost. En ontdooien behoort tot het verleden dankzij NoFrost – deze zorgt voor snel invriezen met gekoelde lucht, terwijl vochtige lucht wordt afgevoerd waardoor er geen ijsvorming in de vriezer ontstaat. Het staat garant voor het veilig en langdurig bewaren van levensmiddelen. NoFrost biedt meer opslagcapaciteit.

  SuperFrost
  SuperFrost verlaagt de temperatuur automatisch tijdelijk naar -32°C waarmee een koudereserve voor vitaminevriendelijk invriezen wordt gecreëerd. Te langzaam invriezen zorgt ervoor dat de cellen beschadigd raken wat bij het ontdooien van het product leidt tot vochtverlies. Wanneer bijvoorbeeld vlees te langzaam is ingevroren zal bij het ontdooien veel vocht weglopen wat de dichtheid en smaak van het product nadelig beïnvloedt. Bij het inschakelen van SuperFrost wordt de temperatuur snel verlaagd naar -32°C. Wanneer warmere, pas gekochte levensmiddelen in de vriezer worden gelegd zal de temperatuur in de vriezer wel stijgen maar deze zal niet boven de -18°C uitkomen. Hierdoor zullen enerzijds de reeds ingevroren levensmiddelen diepgevroren blijven en anderzijds zullen de verse producten sneller worden ingevroren waarmee de celstructuur van de producten niet wordt aangetast en smaak, vitaminen en structuur behouden blijven.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie