overzicht
Liebherr CN3115-20 koelvriescombinatie
 • Uitverkocht

  LiebherrCN3115-20 koelvriescombinatie

  699.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Koelkasten
  Gratis Emsa koelkaraf

  Gratis Emsa koelkaraf bij aankoop van een Liebherr actiemodel.
  Hoe ontvang je een gratis Emsa koelkaraf >


  Gratis Emsa koelkaraf
  Bij aankoop van dit Liebherr actiemodel ontvang je tijdelijk gratis een Emsa koelkaraf. Deze actie is geldig op aankopen in de periode van 1 maart 2019 t/m 30 april 2019 (aankoopdatum).

  Hoe ontvang je een gratis Emsa koelkaraf?
  Ga voor uiterlijk 10 mei 2019 naar www.koelen.nl en vul het online aanmeldformulier in. Selecteer het typenummer, upload de aankoopbon en vul het serienummer in. Bekijk hieronder de volledige actievoorwaarden.

  Download / bekijk hier de actievoorwaarden >

  Liebherr CN3115-20 koelvriescombinatie

  Liebherr CN 3115-20 koelvriescombinatie met energieklasse A++, een koelruimte van 173 liter en een vriesruimte van 87 liter. De CN 3115-20 heeft onder andere 3 legplateaus (waarvan 1 deelbaar, 1 boven de groentelades), flessendraadrooster, 2 transparante groenteladen op uittrekwieltjes,, 2 koelvakken, een 4 sterrenaanduiding en een invriesvermogen van 11 kg per 24 uur in de 3 transparante vriesladen. De SuperCool automaat en Superfrost automaat zorgen met snelle temperatuur dalingen ervoor dat vers aangeschafte producten de kwaliteit van in koel of vriesruimte aanwezige producten niet nadelig beïnvloedt. Tevens beschikt de koelvriescombinatie over LED verlichting, een Fresh Air filter, Duo Cooling, Power Cooling, VarioSpace en NoFrost. Op het 2,4" monochroom touch TFT-display met digitale temperatuurweergave kun je de gewenste temperatuur instellen.

  De verstelbare deurvakken in het koeldeel zijn voorzien met gehard glazen bodem, kunststof steunrails en een solide omlijsting. Voor het veilig bewaren van flessen en levensmiddelen in de binnendeur beschikt het onderste deurvak over een houder die je kunt verschuiven. Verder voorzien van een optisch en akoestisch deuralarm, dit alarm waarschuwt na 60 seconden wanneer de deur open staat of is blijven staan. Verder kan de kinderbeveiliging zodanig worden geprogrammeerd, dat per ongeluk uitschakelen van het apparaat wordt voorkomen.Wanneer de kinderbeveiliging ingeschakeld is, wordt dit weergegeven door een symbool in het display.

  LED verlichting
  LED verlichting is energiezuinig, heeft een zeer lange levensduur en een minimale warmteafgifte. Daarnaast is voor LED-technologie weinig ruimte nodig waardoor de verlichting plaats besparend in het interieur kan worden geïntegreerd.

  Duo Cooling
  Met twee volledig gescheiden koelsystemen kan met DuoCooling de temperatuur bij koel- en vriescombinaties nauwkeurig en onafhankelijk in het koel- en vriesgedeelte worden geregeld. Bovendien vindt tussen koel- en vriesgedeelte geen uitwisseling van lucht plaats. Zo wordt overdracht van geuren en uitdroging van opgeslagen levensmiddelen voorkomen.

  Power Cooling
  Het krachtige PowerCooling-systeem zorgt ervoor dat verse producten in de koelkast snel afkoelen en dat de koeltemperatuur in de gehele binnenruimte constant blijft. Een deurcontactschakelaar schakelt de ventilator bij het openen van de deur uit. Daardoor wordt kostbare energie bespaard.

  Variospace
  VarioSpace staat voor variabel te gebruiken ruimte. Het biedt de mogelijkheid de vriesruimte aan te passen aan het formaat van de in te vriezen producten. Dankzij de vervanging van vaste verdamperplaten door glasplateaus, is het mogelijk de glasplateaus en laden uit te nemen waardoor één grote vriesruimte ontstaat. Uitnemen van een glasplateau en een lade biedt daardoor ruimte aan extra hoge producten.

  NoFrost
  De levensmiddelen worden met gekoelde circulatielucht ingevroren en de luchtvochtigheid wordt afgevoerd. Daardoor blijft het vriesgedeelte altijd ijsvrij en op de levensmiddelen ontstaat geen rijp. Met NoFrost-comfort hoeft nooit meer te worden ontdooid.

  FrostSafe 
  Met het FrostSafe systeem van Liebherr wordt er rondom elke vrieslade kou geproduceerd. Hierdoor kun je iedere lade zowel voor invriezen als voor het bewaren van uw producten gebruiken. Het lastige overpakken van bevroren producten behoort hiermee tot het verleden. De rondom gesloten, transparante vriesladen functioneren ieder op zich als een koude safe en bieden een goed overzicht over al je producten.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseNo frostGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand