Liebherr CN 3915-21 Comfort koelvriescombinatie, Wit

  LiebherrCN 3915-21 Comfort koelvriescombinatie

  999.-
  nog 2 op voorraad

  Liebherr CN 3915-21 Comfort koelvriescombinatie

  Vier diepvriesladen, 2 koelsystemen
  De Liebherr CN 3915 is een NoFrost koel/vriescombinatie. Het extra ruime vriesdeel hoef je nooit meer te ontdooien en het staat niet in verbinding met het apart regelbare koeldeel. Liebherr CN 3915 beschikt over flexibel GlassLine interieur, LED verlichting en verstelbare deurvakken met gehard glazen bodem.

  Nooit meer ontdooien
  NoFrost modellen van Liebherr bieden professionele diepvriestechniek. Jouw levensmiddelen worden met een gekoelde luchtstroom ingevroren waarbij de warmte en de luchtvochtigheid automatisch worden afgevoerd.
  Met de 2 volledig gescheiden koelsystemen kan de temperatuur in het koel- en vriesdeel apart en zeer nauwkeurig worden ingesteld. Doordat er geen luchtuitwisseling plaatsvindt, wordt overdracht van geuren en uitdroging van gekoelde levensmiddelen voorkomen.

  Geschikt voor SmartHome toepassingen
  Je kunt dit model met het WIFI-thuisnetwerk verbinden. Na plaatsing van een SmartDeviceBox (accessoire) wordt bijvoorbeeld SuperFrost (-32°C) automatisch ingeschakeld wanneer je bij jouw favoriete supermarkt bent zodat bij thuiskomst de diepvriesproducten extra snel worden ingevroren. Of wordt je gewaarschuwd wanneer iemand thuis de koelkastdeur open heeft laten staan.

  Snel afkoelen en invriezen
  Wil je een extra snelle afkoeling van veel verse levensmiddelen of wil je zo snel mogelijk veel flessen frisdrank afkoelen, dan biedt de SuperCool functie uitkomst. Het koeldeel is tijdelijk extra koud, de resttijd na activering is zichtbaar en het apparaat schakelt na afloop automatisch terug naar de door jou ingestelde normale koeltemperatuur.
  De tijdgestuurde SuperFrost automaat zorgt voor een temperatuurdaling naar -32°C zodat producten snel en met behoud van vitaminen worden ingevroren. Na een vast aantal uren schakelt de SuperFrost automatisch uit en wordt de ingestelde temperatuur weer aangehouden.

  Invriezen en bewaren in iedere vrieslade
  Je hoeft de ingevroren producten niet meer te verplaatsen. In iedere lade kunnen producten snel en vitaminevriendelijk worden ingevroren. De rondom gesloten diepvriesladen met transparante voorzijde zijn extra hoog en uitneembaar. Daarmee garanderen zij een optimaal zicht op de producten in de lade. Iedere lade heeft 2 handgrepen waarmee de lade veilig kan worden uitgenomen.
  lees meer

  Specificaties

  MerkLiebherr
  FabriekstypeCN 3915-21 Comfort
  EnergieklasseE
  Inhoud koelruimte (l)222
  Inhoud vriesruimte (l)128
  Plaats vriesruimteonder
  Energieverbruik per jaar (kWh)260
  bekijk alle specificaties
  Liggend flessenrekNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.