Liebherr CBN 4815 koelvriescombinatie, Wit
 • Uitverkocht

  LiebherrCBN 4815 koelvriescombinatie

  1349.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Liebherr CBN 4815 koelvriescombinatie

  Liebherr CBN 4815 koelvriescombinatie met energieklasse A+++, een koelruimte van 243 liter en een vriesruimte van 99 liter De CP 4813-20 heeft onder andere 4 legplateaus  waarvan 1 met flessenrek  boven de boven de BioFresh laden. In deze In de BioFresh-Safes behouden levensmiddelen hun gezonde vitaminen, aroma en smakelijke voorkomen beduidend langer dan in een conventionele koelkast. Dankzij de geavanceerde technologie wordt de temperatuur vlak boven 0°C gehouden. Zo blijven je producten langer vers. Deze BioFresh-Safes zijn gemonteerd op licht lopende telescooprails en kunnen eenvoudig worden uitgenomen als de deur in hoek van 90° is geopend.

  Je bedient deze koelvriescombinatie op het 2,4" contraststerke Touch display met hoge resolutie die achter de deur is geïntegreerd en deze maakt nauwkeurige temperatuurinstelling mogelijk. Verder met 3 deurvakken, een 4 sterrenaanduiding en een invriesvermogen van 16 kg per 24 uur in de 3 transparante vriesladen. De Superfrost automaat zorgt met een snelle temperatuur daling ervoor dat vers aangeschafte producten de kwaliteit van de in vriesruimte aanwezige producten niet nadelig beïnvloeden. Tevens beschikt de koelvriescombinatie over LED verlichting en Duo Cooling. Op het display met digitale temperatuurweergave kun je de gewenste temperatuur instellen. Verder voorzien van een akoestisch temperatuur en deuralarm, dit alarm waarschuwt na wanneer de temperatuur te laag is of de deur open staat of is blijven staan.

  LED verlichting
  De LED plafondverlichting zorgen voor een aangenaam helder licht in de koelkast. De LED's zijn vlak en in het midden van het plafond van de koelruimte geïntegreerd en bieden een zeer gelijkmatige verlichting van het interieur.

  Duo Cooling
  Met twee volledig gescheiden koelsystemen kan met DuoCooling de temperatuur bij koel- en vriescombinaties nauwkeurig en onafhankelijk in het koel- en vriesgedeelte worden geregeld. Bovendien vindt tussen koel- en vriesgedeelte geen uitwisseling van lucht plaats. Zo wordt overdracht van geuren en uitdroging van opgeslagen levensmiddelen voorkomen.

  Power Cooling
  Het krachtige PowerCooling-systeem zorgt ervoor dat verse producten in de koelkast snel afkoelen en dat de koeltemperatuur in de gehele binnenruimte constant blijft. Een deurcontactschakelaar schakelt de ventilator bij het openen van de deur uit. Daardoor wordt kostbare energie bespaard.

  SuperCool en SuperFrost
  SuperCool en Superfrost creëren een koude reserve voor het snel koelen of  snel en vitaminevriendelijk invriezen van verse levensmiddelen. Na het snelle koelproces tot +2°C  of het snelle invriesprocet tot -32°C  schakelt de CBN 4815 automatisch over op de normale koeltemperatuur om energie te besparen.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is door de aanwezige elektronica niet eenvoudig dit zelf te doen. Je kunt de servicedienst van Liebherr in je regio benaderen om dit voor je te regelen tegen een vergoeding. Mocht je toch besluiten om dit klusje zelf te klaren, valt de eventuele schade die wordt veroorzaakt bij pogingen om de deuropening om te draaien niet onder de garantie van Liebherr. Wehkamp kan deze service helaas niet aanbieden.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie