LG VSR8600RR Hom-bot robotstofzuiger, robijnrood
 • Uitverkocht

  LGVSR8600RR Hom-bot robotstofzuiger

  399.-325.-je bespaart 74.-
  15 reviews

  Sorry! Dit product is uitverkocht

  Best reviewed

  Best reviewed door consumenten op kieskeurig.nl in februari 2017.


  Artikelomschrijving

  De LG VSR8600RR robotstofzuiger houdt jouw huis schoon zodat jij dit niet langer hoeft te doen. Zowel tapijten als kale vloeren worden uitstekend gereinigd door de Hom-Bot. Dankzij de slimme Dual Eye 2.0 navigatie, het RoboNavi 10.0 systeem en de Smart Inverter Motor is deze robotstofzuiger intelligent, effectief en efficiënt tijdens het reinigen.

  Zelflerend systeem & slimme navigatie
  De LG Hom-bot navigeert zich dankzij de ingebouwde sensoren en het Dual Eye 2.0 systeem op efficiënte wijze door de kamers in jouw huis, langs alle obstakels. Met een camera aan de bovenkant kan de Hom-bot, aan de hand van de beelden van het plafond, de meest efficiënte routes bepalen voor het stofzuigen. Aan de onderzijde bevindt zich een sensor die gelijktijdig ook voor de navigatie zorgt, aan de hand van de beelden van de vloer. Deze sensor zorgt er ook voor dat de Hom-bot uitstekend zijn weg kan vinden in het donker of onder meubels. In tegenstelling tot conventionele robotstofzuigers beschikt de LG Hom-bot over een ultrasoon sensor, waardoor de Hom-bot weet hoe ver obstakels zich bevinden en is er geen stootrand meer nodig. Omdat de Hom-Bot zelflerend is, onthoudt hij waar de obstakels in huis zijn en weet de Hom-bot steeds waar hij zich bevindt, ook wanneer de Hom-bot opgetild en ergens ander weer neergezet wordt. Wanneer de Hom-bot in gesloten ruimtes of tegen obstakels dreigt vast te lopen, onthoudt de Hom-bot hoe hij daar terecht is gekomen en voert vervolgens een aantal geschikte manoeuvres uit om daar weer weg te komen.

  Smart Inverter Motor
  De ingebouwde Smart Inverter Motor zorgt voor een krachtige zuigkracht en een verbeterde stofopname ten opzichte van conventionele robotstofzuigers. Grof vuil (bijvoorbeeld snoepjes op de vloer), wordt tot 99,5% opgenomen, stof uit tapijten wordt tot maar liefst voor 45% opgenomen en normaal stof op de kale vloer wordt tot wel 95% opgenomen. De Smart Inverter Motor levert meer zuigkracht, maar is tot wel 65% zuiniger dan een conventionele motor, doordat het verbruik in de motor intern automatisch gemeten en geoptimaliseerd wordt. Omdat de Smart Inverter Motor koolborstelloos is en minder last heeft van slijtage heeft deze motor een lange levensduur. LG geeft maar liefst 10 jaar garantie op deze motor.

  Best reviewed Kieskeurig
  De LG VSR8600RR robotstofzuiger is als Best Reviewed door consumenten op kieskeurig.nl in februari 2017.

  Vierkant design
  Natuurlijk wil je de hoeken in je kamer ook schoon krijgen. Dankzij een vierkant ontwerp en de extra lange zijborstels komt de Hom-bot van LG gemakkelijk in de hoeken van het huis. De hoeken worden zo tot maar liefst voor 94% schoongemaakt.

  Specificaties 
  - Display: LED
  - Display taal: Nederlands     
  - Accu: Li Ion
  - Accu capaciteit: 14.4V / 2330mAh
  - Bedrijfstijd: 100 minuten
  - Bereik: 150 m²
  - Automatisch opladen na schoonmaken
  - Indicatie stofopvang vol
  - Indicatie filter vol
  - Programmeerbaar: Ja
  - 7 schoonmaakmogelijkheden
  - 4 Ultrasonische sensoren
  - Kamer naar kamer functie: Ja
  - Werkt in donker: Ja
  - Geluidsniveau: 60 dB
  - Geschikt voor welke ondergrond: vloeren en tapijten tot 1.5 cm hoogte.
  - Drempelhoogte tot 1 cm
  - Aantal zijborstels: 2
  - Kleur: Robijnrood

  Afmetingen:         
  - Afmeting (hxbxd): 8.9x34x34 cm
  - Gewicht 3 kg

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.9(15 reviews)

  Wij noemen hem Karel.

  Onze Karel is geboren wat een geweldige robot stofzuiger.In de ochtend zeg ik kom Karel aan het werk en ik doe m’n ding en hij doet z’n best om alles helemaal goed te zuigen. En wat denk je super doet ie het alles wat hij tegen komt zuigt hij op. Als hij klaar is maakt hij een sprongetje en een liedje dat hij klaar is. Dan zeg ik ga nu maar even rusten zodat je je energie weer kan opladen. Als hij helemaal klaar is leeg ik zijn bakje en maak ik zijn haartjes schoon. Op naar de volgende dag. Ik vind dit een Top Hom-bot LG stofzuiger. Veel plezier iedereen van deze stofzuiger. Mvg

  2 mensen vonden dit nuttig

  Perfecte stille robotstofzuiger

  Wij hadden ervaring opgedaan bij een logeeradres met de Roomba stofzuiger. Dus die wilden we ook. Dankzij de reviews van Wehkamp (dank daarvoor) gekozen voor de LG. Sinds 2 dagen in huis. Wat opvalt is dat ie veel en veel stiller is dan de Roomba. Het geluid is ook niet zo schril. Op tegels en parket hoor je meer de wieltjes over de vloer dan het zuigen. Komt ie op tapijt dan gaat ie naar turbo, doch nog steeds mooi stil. Daarnaast zuigt hij echt perfect. Dacht dat we een schone vloer hadden maar na een uurtje zat zijn bakje toch vol. Vuilbakje ook heel makkelijk te legen via de bovenzijde. En lekker groot met de 0,6 liter. Heel tevreden met deze keuze.

  1 persoon vond dit nuttig

  Helemaal om

  Van te voren dikke twijfel gehad, veel reviews gelezen hier en daar en zoveel uiteenlopende meningen.. Ik heb hem nu een week en ben er echt heel blij mee, werkt uitstekend, in huis met huisdieren . Hond ging altijd te keer tegen stofzuiger en doet dit niet bij deze. Als je maar na elke keer even het bakje leegt en eventueel de borsteltjes schoonmaakt gaat het als een zonnetje!

  3 mensen vonden dit nuttig

  Prima stofzuiger

  Goede ervaringen Wel puntje van aandacht waar veel zich in vergissen of overheen kijken: Hij is zelf lerend... dus nog niet volleerd als je hem uitpakt.. Eerste keer of 10 heeft hij moeite met laadstation vinden en de routes bepalen.. Maar als je dat weet is dat geen probleem,laat je hem eerste week gewoon 2x per dag zijn rondje maken :) Maar als hij eenmaal alle obstakels en ruimtes in kaart heeft gebracht gaat hij prima.. en begrijpelijk, fietsen konden wij ook niet meteen de 1e keer. Hier nu een 2e aangeschaft zodat boven ook niet meer zelf hoeven te stofzuigen. al vervangt hij hem niet geheel, af en toe een keer met de gewone voor de strakke randen enz. , (maar 1x per maand met de oude stofzuiger is dan al veel ) Werkt prima op gladde vloer, maar ook boven de vloerbedekking gaat goed, alleen door de turbo stand is hij dan wel sneller leeg, maar geen probleem... Ik zet de binnendeuren allemaal open zodat hij overal heen kan, en hem aan op moment dat ik ga, en het is schoon als ik terug kom.. en hij neemt door zijn borstel combinatie meer stof op uit vloerbedekking dan de traditionele stofzuiger.

  2 mensen vonden dit nuttig

  zo goed is hij nou ook niet !

  De reviews waren goed vandaar dat ik hem kocht echter,... zo zelf lerend vind ik hem helemaal niet zoals omschreven word. zeker 90 minuten doet hij over de kamer en keer op keer zoekt hij de onmogelijke plekken op....zeeeeer frustrerend !! hij veegt wel wat op maar hij doet er erg lang over en als er maar iets anders op de grond ligt walst hij er overheen....ik heb spijt van deze aankoop.

  1 persoon vond dit nuttig

  Topding

  Tijdens ontbijt of tv kijken doet de LG zijn ding. Het verbaasd me wat een zuigkracht. Je moet wel de eerste keer even mee lopen om te kijken dat ie niks omgooit of kabels opeet. Ik overweeg om ook op de eerste verdieping eentje aan te schaffen.

  1 persoon vond dit nuttig

  Super robot

  Nooit gedacht dat het zo goed zou doen. Voor we naar bed gaan zetten we hem aan en zuigt echt overal en er om heen leuk om na te kijken van uit de bank dat alles gezogen wordt. Wel de kabels van de vloer en schoen veters in de schoenen doen want dan zit hij vast. Kom je uit bed alle koekjes kruimels en resten weg .heerlijk beneden komen. Aanrader

  1 persoon vond dit nuttig

  Onderdelen

  Hallo, Wij hebben deze stofzuiger nu een jaar en hij zuigt niks meer op. Ik denk dat dit komt omdat de middelste borstel is versleten. Helaas kan ik nergens een nieuwe borstel bestellen. Dus hoe nu verder ?

  7 mensen vonden dit nuttig

  Niet aan te bevelen maar ook niet af te raden

  Hij zorgt ervoor dat je met 2 hondjes en een kat niet meer elke dag hoeft stof te zuigen, maar nu elke week maar 1 keer handmatig. Dat is prettig. Hij komt onder de bank, onder kasten en is de ene keer heel erg doeltreffend en de andere keer doet ie al een overwinningsdansje als hij de halve kamer nog moet doen.... Verder slokt ie alles op: stukjes van het tapijt, telefoonopladers, de kat z'n staart.... hij begon ook al eens aan een krant. Moest ik m verlossen. Verder heeft hij vanaf dag 1 gepoogd om onze dure designlamp om te krijgen. Na 6 weken had ie z'n zin, en was de lamp dan ook kapot. Daarnaast is het schoonmaken van de borstels best een klusje wat toch elke dat wel moet. Dus uiteindelijk ben ik niet ontevreden maan ook zeker niet super tevreden. Ik zou zeggen: als je geld over hebt........

  5 mensen vonden dit nuttig

  Nooit meer stofzuigen ;)

  Goede robot, zie doet wat er beloofd word! Het is geen robot die zomaar wat doet, hij leert en heeft echt een patroon voor je woning. De robot vergeet echt geen stukje vloer! Maakt niet te veel lawaai, en is vlot. Op vloerbedekking gaat hij automatisch harde zuigen, waardoor ook het vuil heer goed opgezogen word. Na het zuigen van de woning keert hij zelf weer terug naar het oplaadstation. Wij zijn echt heel tevreden over deze robot, en ik raad hem dan ook echt aan iedereen aan! Door zijn wat langere borstels komt hij ook goed bij de randen (plinten) hoekjes en gaatjes. Wij hoeven in ieder geval niet meer zoveel te stofzuigen!

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  mijn wehkamp